Kérhetek hogy császározzanak meg ?
Magyarországon nem kötelező a vbac, szóval, ha először császárod volt, a másodiknál kvázi automatikusan császároznak, hacsak nem jelzed előre, hogy vbac-et szeretnél.
Orvost nem tudsz fogadni, csak ha magán szülészetre mész.
Amúgy meg tanulj meg írni, borzalmas volt végig az írásod.
Mielott dontesz, javaslom h kicsit merulj el a temaban. Olvasgass a csaszarvonal honlapjan, lepj be fb csoportokba (csaszarvonal, vbac), melyik szulesnek milyen kockazatai vannak, valamint milyen felesleges beavatkozasok okozhatnak egyenes utat a mutobe (pl oxitocin szivhangesest).
Sztem ha egy no megfeleloen tajokozodott, meg kene hagyni a dontesi jogat, hogyan szeretne vilagra hozni a gyermeket, de erre nincs lehetosegunk, csak maganklinikan, 1,3 millio forintert.
Olvastam olyat, ahol az edesanya csaszart akart, de beleeroszakoltak egy vbac-ba, es megtobb olyat, ahol ez pont forditva tortent. Sztem ez nagyon szomoru es felhaborito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!