Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogyatékosok Otthonában...

Fogyatékosok Otthonában dolgozom. Rettegek emiatt is a természetes szüléstől. Hogyan intézzek programozott császárt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 20:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
65%

Pont igy voltam en is, korhazban dolgoztam, egy korteremnyi fogyatekos gyerekkel, akik - ha csaszarral szuletnek, egeszsegesek lennenek ...- Itt, ekkor eldontottem, hogy kizarolag csaszarral szulok. Kulfoldre koltoztem, igaz terhes csak 15 ev mulva lettem, a legtobb Nyugati orszagban lehet valasztani , hogy akarsz szulni.

Ha Mo.-n maradtam volna, kizarolag magankorhaz, es csaszart kerni. Ha evekig lekvaros kenyeren eltem volna, akkor is gyujtottem volna.

2022. okt. 6. 23:40
 32/50 anonim ***** válasza:
74%

"nincs orvos választás, nincs kórház választás ott szülsz ahova tartozol ... és nincs lehetőséged eldonteni h szülj"

magyarország előre megy, nem hátra.

szüljél, de majd mi mindent eldöntünk helyetted. Na, ezért kell innen takarodni a francba (és van, aki szerint ez oké... mellékelt ábra. gratulálok)

2022. okt. 6. 23:42
 33/50 anonim ***** válasza:
75%
Magánkórházban 600 ezer körüli egy programozott császár. Nekem is az volt,igaz nekem volt erről papírom,de sztk csakazertis azt akarta,hogy vajúdjak. Na nekem pont a vajúdás kellett volna elkerülni az én egészségem érdekében így végül magánban szültem. Nem a császár/ természetes szülés számít hanem a jó orvos, na magánban vigyáznak rád a pénzed miatt. Saját tapasztalat, ott nem voltak szemét orvosok/ nővérek és mindenben segítettek.
2022. okt. 7. 00:37
 34/50 Derjaderja ***** válasza:
84%

Én megértelek.

Az én lányom nem született volna meg természetes úton épen, és ez utólag vált még valószínűbbé. Az ő kiemelése pont nehéz volt, úgy könyököltek a hasamba, mint egy szülésnél, nem tudtak jól ráfogni. Ők is aggódtak, szentségeltek. Az arcán jól látszottak pár napig a szülész ujjának a nyomai. 8 volt az induló Apgar, amit vsz a kiemeles közben "szedett össze". De ezerszer jobban jártunk így is.

A fiamnál a műtőben derült ki, hogy szétnyílt az előző hegem (vbac kísérlet volt). Ilyen Veled nem fog történni, csak mondom.

Az ember nem véletlenül fél dolgoktól, és rettegve szülni nem jó ómen szerintem. A császárt sokan megszenvedik, de sokan meg nem (nekem pl könnyű volt a felépülés).

Én is a pszichiátriai indikációt javaslom (szorongás v fóbia), ha a magánkórház nem opció.

2022. okt. 7. 02:00
 35/50 anonim ***** válasza:
80%
Én is megértelek. Méghogy ne szülj ha nem akarsz vajúdni :DD Ezért tartunk ahol tartunk. A magyarországi ősanyáknál nagyobb ellenség nincsen. Frusztáltak, rosszindulatúak..
2022. okt. 7. 03:37
 36/50 anonim ***** válasza:
27%
Honnan veszed hogy választhatod a kórházat? Körzetesben kell szülni.
2022. okt. 7. 05:43
 37/50 anonim ***** válasza:
76%
Lehet kórházat választani. Csak oda kell menni mikor beindul a szülés, hogy épp arra voltatok.
2022. okt. 7. 07:24
 38/50 anonim ***** válasza:
6%

A természetes az miért ősanyaság? Azért lettünk így megteremtve, hogy szülni tudjunk, képesek vagyunk rá. Már aki..

Aki meg nem, annak nem kéne szülni mert ezért van annyi nem egészséges, ilyen-olyan disz-es gyerek, mert beleavatkoztok a természet rendjébe és úgy gondoljátok ez így rendben van. Ugyanez az ezredik lombik stb.

Nem véletlenül nem képesek valakik gyereket csinalni. A szulesrol kap pszichiatriai papírt, de a nevelésről..?

Nem bántani akarok senkit.. De a vajudas, a tagulas, magzatviz elfolyas stb stb mind a termeszet rendje, ami a babának is jó és az első közös élményetek amit együtt csináltok meg. Fantasztikus dolog. Kár lemaradni róla, ha semmi nem indokolja.

Nem 40 évesen kell szulni és ha nem jön össze 1 évig akkor nem kell erőltetni, mindennek oka van,nem kell istent játszani a természet rendje felett.

2022. okt. 7. 08:04
 39/50 anonim ***** válasza:
62%
Ha tényleg ennyire a császárt akarod, próbálj meg magánban ✉️ javaslatot kérni, miszerint a természetes szülést nem javasolják xy okból. Ezt a javaslatot vidd be a dokidnak.
2022. okt. 7. 09:37
 40/50 anonim ***** válasza:
86%

38-as, ásd el magad, jó mélyre. :(

Buta, tájékozatlan és rosszindulatú vagy!

2022. okt. 7. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!