Fogyatékosok Otthonában dolgozom. Rettegek emiatt is a természetes szüléstől. Hogyan intézzek programozott császárt?
azt tudtad egyébként, hogy a gyerekvállalás és szülés egyáltalán nem kötelező?
csak, mert van olyan aki nem tudja
A császárnak is legalább annyi hátránya és veszélye van, mint a természetes szülésnek.
Nagy hasi műtét, több réteget vágnak és húznak szét, mire eljutnak a babáig.
Téged 6 órával ezután felállítanak, és neked kell ellátni a babád.
Egyébként ahogy előttem is írták, pszichológiai szakvéleménnyel próbálkozz, vagy marad a magánkórház, de az zsebbe nyúlós.
én megkérdeztem szülésznő ismerőst, hogy melyik dokitól lehet ilyet kérni. Mivel programcsászár, simán kiírhat a saját munkaidejére, így meg lehet beszélni egy fix orvossal.
Teljesen megértelek, nekem ox.hiányos oszttársam volt, csak azért járhatott rendes suliba, mert a nagymamája ott volt tanár. Hát köszi, én azt az életet nem kívánom senkinek, nemám a saját gyerekemnek. Ezt elmondtam a dokinak is, és teljesen partner volt.
Ja, és ne mondja nekem senki, hogy egy hüvelyi egyenlő egy PROGRAMOZOTT császárral komplikáció terén... egyszer nyilatkozott valami lombikos témában egy szülész-nőgyógyász prof, és ő mondta, hogy ilyen nehezen összejött lombikos babát nem kockáztatunk, programozott császárral fognak születni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!