Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogyatékosok Otthonában...

Fogyatékosok Otthonában dolgozom. Rettegek emiatt is a természetes szüléstől. Hogyan intézzek programozott császárt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 20:26
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
44%

azt tudtad egyébként, hogy a gyerekvállalás és szülés egyáltalán nem kötelező?

csak, mert van olyan aki nem tudja

2022. okt. 6. 20:56
 22/50 A kérdező kommentje:
tudom, de képzeld biztonságban akarom tudni mert szeretem.
2022. okt. 6. 20:58
 23/50 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező úgy csinálsz, mintha egy nagy hasi műtèt veszélytelenebb lenne, mint a természetes út. Ha így lenne, akkor minden bizonnyal lenne egy zseb a hasunk alján.
2022. okt. 6. 21:03
 24/50 anonim ***** válasza:
72%
Programozott csaszar a kutatasok szerint kicsivel (nem sokkal) kevesebb sulyos eletre szolo komplikacioval jar mint a huvelyi szules babanak es mamanak (ez statisztika). Ez csak olyan csaszarra vonatkozik, ami elore tervezetten, a 38het utan tortenik es nem surgossegi csaszar! Tehat a programozott, jol elokeszitett csaszar es egy huvelyi szules komplikacioi kozott nincs sok kulonbseg. Nyugodtan valassz csaszart, ha akarsz, nem lesz a gyerekednek semmilyen hatranya belole. Szep dolog a termeszetes szules, de sajnos utkozben derul csak ki, hogy egy eletre lesz e gondod utana. Ebbe beleertve az inkontinenciat, hasfal seruleseket, szexualis diszfunkciot, lelki poszttraumas problemakat, egyeb, gyorsitasbol adodo seruleseket, az oxigenhianybol szarmazo problemakat, stb. Sajnos ezt elotte nem mondjak el es nem iratjak veled ala hogy tudomasul veszed a veszelyeket. A mutetek elott viszont elmondjak a hatranyokat, igy ha csaszarod van tudod mik az eselyek. Termeszetes szulesnel meg fogalmad sincs, mert mindenki azzal amit, hogy az a termeszetes es szar anya vagy ha nem tolsz ki magadbol egy gyereket Nekem egeszsegugyi okokbol lett csaszar, de en annyira beteg voltam terhesen, hogy amugy se kockaztattam volna szuleskor egy eletre szolo traumat. Viszont nagyon jo, hogy sok szulesnel minden siman megy, azokra a csajokra, akik siman bevallaljak nagyon buszke vagyok! Nemetorszagban kerhetsz csaszart, mert te rendelkezel afelett, hogy mi tortenik a testeddel es milyen fajdalomcsillapitast kersz. Orulnek, ha itthon is eljutnanak mar erre a szintre...
2022. okt. 6. 21:12
 25/50 anonim ***** válasza:
29%
Sokan azt gondolják, hogy a császár a könnyebb út. Pedig ugyanannyi esély van komplikációra, mint természetes szülésnél. A császár vészhelyzet esetén van, ha az orvos úgy látja, hogy vmi gond van a szüléssel. Vagy pedig bizonyos egészségügyi probléma miatt nem szülhet egy nő. Magánklinikában van esély császárra. Vagy pedig pszichiáter ad róla papírt, hogy csak császárral szülhetsz. De ahogy látom, először inkább pszichológusra lenne szükséged.
2022. okt. 6. 21:15
 26/50 anonim ***** válasza:
12%
Először tájékozódj, utána írj baromságokat...
2022. okt. 6. 21:19
 27/50 anonim ***** válasza:
27%

A császárnak is legalább annyi hátránya és veszélye van, mint a természetes szülésnek.

Nagy hasi műtét, több réteget vágnak és húznak szét, mire eljutnak a babáig.

Téged 6 órával ezután felállítanak, és neked kell ellátni a babád.

Egyébként ahogy előttem is írták, pszichológiai szakvéleménnyel próbálkozz, vagy marad a magánkórház, de az zsebbe nyúlós.

2022. okt. 6. 21:19
 28/50 anonim ***** válasza:
24%
Szóval nem szeretnél vajúdni... de kis cuki vagy...akkor ne csinálj gyereket se
2022. okt. 6. 21:27
 29/50 anonim ***** válasza:
47%

én megkérdeztem szülésznő ismerőst, hogy melyik dokitól lehet ilyet kérni. Mivel programcsászár, simán kiírhat a saját munkaidejére, így meg lehet beszélni egy fix orvossal.

Teljesen megértelek, nekem ox.hiányos oszttársam volt, csak azért járhatott rendes suliba, mert a nagymamája ott volt tanár. Hát köszi, én azt az életet nem kívánom senkinek, nemám a saját gyerekemnek. Ezt elmondtam a dokinak is, és teljesen partner volt.

Ja, és ne mondja nekem senki, hogy egy hüvelyi egyenlő egy PROGRAMOZOTT császárral komplikáció terén... egyszer nyilatkozott valami lombikos témában egy szülész-nőgyógyász prof, és ő mondta, hogy ilyen nehezen összejött lombikos babát nem kockáztatunk, programozott császárral fognak születni...

2022. okt. 6. 22:19
 30/50 anonim ***** válasza:
58%
Hát figyuka anyukam (már bocs) ... :) igaz nem császár, de nekem volt hasi műtétem, ahol melltol lefele kB 20 centit vagtak fel és rohadtul, de rohadtul nem volt kellemes a gyógyulás hidd el, arról nem beszélve, ha azt nem szépen végzik akkor elég ocsmány maradhat. Kettő, tévedsz ha azt gondolod kórházat választhatsz, nem aranyos nem választhatsz. :) Vagyis persze, ha elmesz valóban egy maganklinikara szülni:) programozott császárt pedig államiba nem fogsz tudni csak úgy kérni, ugyanis ha ne adj isten úgy császároznak meg kiirtan, hogy annak semmilyen orvosilag bizonyítottan alatamasztott indoka nincs, igencsak megb...jak a kórházat, az orvost srb... :) szülési komplikáció pedig mind csaszar, mind normál úton is elofordulhat. Ugyanúgy, ahogy az is megeshet, hogy a terhesség alatt történik valami baj. Szóval egy szó mint száz, nincs orvos választás, nincs kórház választás ott szülsz ahova tartozol (nyilván ha éppen vidéken vagy pl Bp-rol akkor a területileg illetékes megyei kórházba visznek) és nincs lehetőséged eldonteni h szülj. Ha meg ilyen dolgoktól rettegsz ami kB olyan, hogy "én nem megyek busszal, mert mi van ha felborul és meghalok mert a sofor bena volt" jobb ha fejben kicsit lenyugtatod magad, mert ez szerintem pánik keltes magadnak, valós irracionalis félelem...
2022. okt. 6. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!