Császàrmetszèt után szex 5. héten ?
5 hete volt a császármetszésem és már eléggé összebújnék a férjemmel . Barátnőm azt mondta ők a 4. héten szexeltek és ha úgy érzem akkor próbáljuk meg , jövőhéten telik le a 6. hét . Szerintetek lehet próbálkozni vagy az az 1 hét nagyon számottevő?
Már 3 hete nincs vérzésem se folyásom , szoptatáskor már nincs méhösszehúzódásom sem . Van aki előbb szexelt mint 6 hét?
Nem értem miért nem lehet kivárni a 6 hetet.. azért ez nem a világ vége. Én megvárnám és meg is vártam, amíg az orvos azt mondja hogy minden rendben.
Nem a vérzésről meg folyásról meg görcsölésről szól, hanem hogy a tenyérnyi seb a méhfaladon meggyógyult-e. Barátnőd se a legélesebb kés a fiókban, ha egy jó kis fertőzést kockáztat, mert nem tud az állati ösztöneinek parancsolni.. és ezt a hülyeséget még tovább is adja.
Amúgy összebújni lehet behatolás nélkül is, azzal nincs semmi baj.
Biztos van!
De a többség megvárja h a doki rábólintson a kontrollon.
Nem a vérzés miatt nem lehet szülés után szexelni
Magyarországon vannak bizonyos berögződések, amiknek nem feltétlen van bármiféle alapjuk.
A 6 hetes kontroll kivárása is egy közülük. Úgy amblok nincs ajánlás arra, hogy csak a kontroll után szabad szexelni.
Ha az a hatalmas seb, nem belül hanem kívül lenne pl a hasadon , és látnád minden nap .. gondolj bele, 5 hét után nem vérzik , de heges , érzékeny, nem fogod mindenfélével bekenni és napoztatni, piszkálni, hisz az orvos későbbre rendelt vissza hogy megnézze rendbe jött e addig vagy még vigyázni kell vele kicsit ..
Várd ki az orvos engedélyét :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!