Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az az OTT? Megindítja a...

Mi az az OTT? Megindítja a szülést?

Figyelt kérdés

40+3 hetes kismama vagyok, az orvos azt mondta holnap kapom ezt a valamit infúzión, de ez szerinte nem indítja be a szülést, csak kiderül hogy reagál rá a baba.Amennyiben nem indul be tőle, akkor egy hét múlva indítja.

Szobatársamnak viszont beindult tőle, éjjel meg is szült.

Ez a valami fájásokat hoz létre?

Ha igen hogy kell elképzelni?Bekötik az infúziót és már ott miközben csöpög belém elkezdődnek az elviselhetetlen fájdalmak?Vagy később, ha már levesznek róla?

Lehet hülye kérdés de tényleg nem vagyok képben.Félek:S

2010. szept. 26. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Harmadik (és 4., 5.) vagyok. Mi újság veletek?
2010. szept. 27. 14:12
 12/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat.

Na hát mozgalmas éjszakám volt.Este elkezdtem fájdogálni, irány nst, kemény 10 percre fel is raktak.Ezalatt egy fájásom volt.Aztán doki megvizsgál, totál zárva vagyok.Király.Menjek ha ne tudok aludni.Hát kb hajnali 3kor már úgy éreztem nem tudok, nagyon sűrű és erős fájásaim voltak.Közben a hasmenés is rámjött:) Na elmentem tusolni, éreztem h valami folyik...gyanítottam h magzatvíz.Meg pici vér.Mondom oké, a nyákdugó is elment.Férjem felhívtam, elballagtam nst-re, 5 perces fájások...na nagy nehezen kiengedtek mert egy idő után egyszerűen megálltak a fájások...mondom remek.Eltelt 10 perc, menjek vissza mégis lesz OTT.Visszamentem, felrakták.4 órán át míg rajtam volt 5 perces fájások, de azt hittem levakarom a festéket a falról....Na leszabadultam, orvos néz, kemény 1 ujjnyira vagyok nyitva :S:S:S

Menjek vissza 2 óra múlva.Megyek vissza, fél óra nst, semmi fájás, el is aludtam.Még a babám se mozgott.Nst le, orvos magzatvízvizsgálatot végez (áldom érte, mert nem éreztem semmit), menjek 2 óra múlva.Megint mentem, másfél óra nst, 2 fájás össze-vissza.Most itt ülök, mehetek megint fél 8kor... hát megkínlódok ezzel a babával mire meglesz.

2010. szept. 27. 17:59
 13/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Szorítok,h minden simán és gyorsan menjen!:-)

2010. szept. 27. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!! (3.)
2010. szept. 27. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Szoritok:) Remelem ennel mar csak konnyebb lesz:) (Ugyse, de azert hatha..:D)
2010. szept. 28. 05:06
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Sajna császárral, de tegnap reggel 9:30-kor megszületett a kisfiam 3200 grammal és 48 cm-rel :)))))

2010. szept. 29. 18:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek! Jó egészséget, sok örömöt, boldogságot kívánok! (3.)
2010. szept. 29. 21:19
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. szept. 30. 17:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is szívből gratulálok!!!Sok örömet a bébivel!!:-D (1.)
2010. okt. 1. 08:26
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is:))) Gyönyörű kisfiú lett:))))
2010. okt. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!