Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elég ha 50 ezret adtam a...

Elég ha 50 ezret adtam a szülésért?

Figyelt kérdés
Sima szülés volt, a dokihoz csak az utólsó 3 héten jártam, és ügyeletes volt, amikor szültem.
2008. dec. 22. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Biztos nem fog reklamálni...:))

2008. dec. 22. 19:19
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi:-)
2008. dec. 22. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Megmondta mennyi nála a tarifa, mert ha nem, akkor magára vessen... Szerintem mi is ennyit fogunk neki adni, függetlenül attól, hogy tudom a magánrendelés tízszeresét szokták adni, ami nálunk 80.000.- lenne.
2008. dec. 22. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

De jó olvasni, hogy más sem ad többet, mint mi!

Ennyink van nekünk is!

33 hetes

2008. dec. 22. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi 30e adtunk neki meg egy ajándék kosarat és örült neki!
2008. dec. 22. 21:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! És aki előtte áll, annak könnyű szülést! :-)
2008. dec. 22. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
ahogy itt olvasom hogy irjatiok ennyit meg annyit adtok az orvosnak, elvagyok kepedve mert kulfoldon abszolult nem szokas hogy megajandekozzak a szulesz dokikat... erdekes!! jo igaz en is adtam ajandek kosarat mikor szultem, de a doki elvolt ajulva hogy ezt miert adjuk, nem is tudom milyen fejet vagott volna oda adok neki penzt:))))))
2008. dec. 23. 03:47
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Az enyém milyen fejet fog vágni,hogy nem adok 1 fillért sem!!!!:-))Nem fogadok orvost!Ez a dolga.Hiába is reklamálna nem érdekelne.Hiába is pontoznak most le,akkor sem adok!Áruljátok el:Melyikőtök kap naponta több százezret csak azért mert elvégzi a dolgát?Még havonta sem..Na én azt a pénzt a gyermekeimre költöm majd!
2008. dec. 23. 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha ügyeletes volt, akkor nem is kell neki pénzt adni... Oké, ha valaki megfogad egy orvost, és otthonról eljön hogy levezesse a szülést, azt oké, hogy kifizeti az ember, de ha egyszer úgyis ő volt az ügyeletes és csak 3 hétig jártál hozzá meg minden, akkor nem tudom minek neki pénzt adni. Kap fizetést, nem? Elég-e az 50 ezer??? Miért, mennyi kéne még? Nekem a GYED-em nincs annyi, amit havonta egyszer kapok, a doki meg pár óra melóval "megkeres" ennyit? Ha nem adna senki pénzt, nem is várná el senki. Én ügyeletesnél szültem és egy petákot se fizettem neki, és ő mondjuk fiatal volt, tök kezdő orvos és nem is várta, legalább is nem éreztette és nagyon imádtam, a következőt tuti nála szülöm, na akkor kap pénzt is, de akkor már fogadott orvos lesz és azt fizetem meg ezzel, hogy tuti nála szüljek, ne másnál.
2008. dec. 23. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fogadott orvosom volt végig. Mi 30000 ft adtunk. Mi csak ennyit tudtunk adni, de ezzel is meg volt elégedve, mert minden nap benézett hozzánk.Szerintem amennyit tudsz adni, és az is számít, hogy mindent megtett e a doki.
2008. dec. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!