Szülés előtt vagy után végzett valaki intimtornát?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen rendszerességel és milyen pozitiv hatássai vannak? Úgyértem ,tudom mire használ de nektek bevált e valamire és ha igen mire?2010. szept. 25. 23:49
1/3 anonim válasza:
A szülésnél semmit sem segített, bár gyorsan tágultam, ez igaz. Utána viszont annál többet segített. Gyorsan regenerálódtam, és az orgazmusaimat is elmélyíti, hosszabbak és erősebbek lesznek tőle. Érdemes csinálni.
2/3 anonim válasza:
Én közben csináltam, gésa golyókkal.
3/3 anonim válasza:
Én már évekkel ezelőtt kezdtem el, de aztán abbahagytam. Még "lánykoromban" az volt az előnye, hogy az aranyeremet helyrehozta, és képes voltam a hüvelyi orgazmusra is.
Amikor várandós lettem, újra elkezdtem a kismamáknak való változatot. A szülésnél én sem tapasztaltam semmi különöset, de egy gyermekágyas nővér azt mondta, hogy ha nem csináltam volna, rosszabb lenne az aranyerem. Utána is segített a regenerálódásban, bár lassan, de segített. Érdemes csinálni mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!