Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt vagy után végzett...

Szülés előtt vagy után végzett valaki intimtornát?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen rendszerességel és milyen pozitiv hatássai vannak? Úgyértem ,tudom mire használ de nektek bevált e valamire és ha igen mire?
2010. szept. 25. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A szülésnél semmit sem segített, bár gyorsan tágultam, ez igaz. Utána viszont annál többet segített. Gyorsan regenerálódtam, és az orgazmusaimat is elmélyíti, hosszabbak és erősebbek lesznek tőle. Érdemes csinálni.
2010. szept. 26. 00:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én közben csináltam, gésa golyókkal.
2010. szept. 26. 01:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már évekkel ezelőtt kezdtem el, de aztán abbahagytam. Még "lánykoromban" az volt az előnye, hogy az aranyeremet helyrehozta, és képes voltam a hüvelyi orgazmusra is.

Amikor várandós lettem, újra elkezdtem a kismamáknak való változatot. A szülésnél én sem tapasztaltam semmi különöset, de egy gyermekágyas nővér azt mondta, hogy ha nem csináltam volna, rosszabb lenne az aranyerem. Utána is segített a regenerálódásban, bár lassan, de segített. Érdemes csinálni mindenképpen!

2010. szept. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!