Vajon van összefüggés? Akinek sok jósló fájása volt, az könnyebben fog szülni vagy ez teljesen random, változó?
Figyelt kérdés
Szóval lehet olyan, akinek nem is volt, mégis könnyen szül után, másik pedig hetekkel előtte jóslózik és nehezebb a szülése ? Így 2 fájás között elmélkedni kezdtem rajta, hogy vajon...🧐🤔2022. szept. 16. 23:48
1/4 anonim válasza:
Nekem semmi jóslóm nem volt, de viszonylag könnyen szültem, 4 óra alatt.
2/4 anonim válasza:
Mindkét gyerekemmel sokat jóslóztam és korán. Első szülés brutális volt, második hagyján.
3/4 anonim válasza:
Nem
Függ össze.
Sosem volt jóslóm.
Az első nehéz volt a 2. Meg majdnem kipottyant útközben.
Úgy trtottam vissza. Első nIlalastól 2,5 h-ra meglett a baba. 1:20 h aktív vajúdásból 45 p utazás volt és az osztályra jutás..
Előtte még agyaltam, h ez az, vagy csak megeröltettem magam.
4/4 anonim válasza:
Egyik gyereknél sem volt jósló, mégis viszonylag könnyen megszülettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!