Anyukák más is érezte úgy szülés utáni időszakban, mintha még mindig mozogna a baba a hasában?
Figyelt kérdés
Mondjuk az én babám 5 hónapos már, de csomoszor úgy érzem, mozog a hasamban valami. Vagy lehet tényleg van ott valami? 😅 Terhes nem vagyok, az tuti...
Más nem érzett ilyet?
2022. szept. 14. 14:42
1/13 anonim válasza:
Igen. Voltak ilyen "fantom mozgások"
Gondolom ahogy helyezkedik vissza minden. Plusz h átlag 7 hónapig figyeltél a mozgásokra, így most is felfigyelsz rájuk (bélmozgás) akaratlanul is
2/13 anonim válasza:
6 éve érzem. Vagyis mozog a bél,de olyan, mintha rúgna. Mert hasonló érzés. És mostmár tudom mihez kötni.
Nem zavar amúgy.
3/13 anonim válasza:
:-D 4 hónappal szülés után kezdtem érezni őket.
4/13 anonim válasza:
Igen. Fantom mozgás. Nrkem az elaő gyerekem után volt a legintenzívebb.
6/13 anonim válasza:
4 év telt el, de időnként még most is érzem. Persze már csak ritkán.
7/13 anonim válasza:
Igen, és nekem nagyon hiányzott, amikor rajottem, hogy valóban nem őt érzem :D persze kárpótolt, hogy ott van a kezemben, de attol még néha volt egy hianyerzetem ezzel kapcsolatban :)
8/13 anonim válasza:
Nálam nem volt ilyen. Két gyereket szültem.
9/13 A kérdező kommentje:
De most akkor csak úgy érezzük, hogy mozog valami vagy tényleg mozog? 😃 Igen, olyan érzés nekem is, mint apró rúgások, mint amikor ilyen 23-25 hetes volt.
2022. szept. 14. 18:40
10/13 anonim válasza:
Na én meg azt hittem, csak én képzelődök, hogy magzatmozgásokat érzek, miközben biztos csak bélgáz vagy valami. De akkor ezek szerint ez másnál is van. Jó tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!