Ha magánklinikán szeretnék programozott császármetszés, akkor odamegyek, megmondom, kifizetem és ennyi?
Én most epp szülészeten vagyok, és összeteszem a kezem hogy nem császárral szültem.
Nekik semmi nem marad ki, ugyanúgy kapnak utána többször oxitocint, tehát összehúzódásaik is vannak, járni alig tudnak általában.
Nekem meg szinte semmi bajom, igen, szenvedtem 15 órát, de nekik meg legalább 1 hét a kemény rész... És még lesz egy vágású is, annak az utólagos gondozásával, esetleges következményeivel.
Hu, hát szerintem semmivel nem könnyebb. Gyógytornász is mondta, hogy a gát is általában már szülés előtt sérült, úgyhogy azt nekik is vissza kell edzeni.
Sérül a gàt szülés előtt?
Jajj hagyjuk már, azoknak esetleg, akik nagyon gyengék a kötőszőveteik és maximum a baba miatti súly miatt, de az elég extrém.
Császárral szültem, nem lett inkontinenciám és nem süllyedt a méhem sem, nem sérült a gátam sem :D 1 hét után jól voltam és elláttam a gyereket, mint mások, csak 1 hetet segítettek mások. A gyerek egészséges és nem szorult be. Van tejem, pedig nem hagytak vajúdni e.ü okok miatt. Nem bánom.
Barátnőm 2 hónapja szült és tropára ment a hüvelye, továbbá végbélig szakadt, fájdalmai vannak. Azt hiszem nem kérdés ki járt jobban.
Jajj, nem kell itt sztárkodni.
Az én kolléganőm meg még egy évvel a születés után is a csm heggel jár vissza, olyan összenövései vannak, ráadásul a vizeletet sem érzi mindig időben.
Én 2 hónapja szültem, és sem heg nincs a hasamon, sem a hüvelyem nem ment "tropára" 😂
Szülés után rögtön már sétáltam mindenhová, itthon pedig már egyedül fürdettem a gyereket, segítség sem kellett. A hasam és a hüvelyem is ugyanolyan, mint előtte 😉
Szerintem nem kérdés, ki járt jobban. Ha már f.szméregetés van. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!