Ha magánklinikán szeretnék programozott császármetszés, akkor odamegyek, megmondom, kifizetem és ennyi?
Természetesen magán intézményben te dönesz. Ennek viszont lehetnek rejtett költségei. A legfonosabbb: Csak komplikációmentes terhességgel lehet magán intézményben szülni (bármelyik kórháznál érdeklődtek a barátnőim, ez alap követelmény volt). Egy bizonyos héttől oda kell járni terhesgondozásra. Ez plusz 100-300.000 Ft is lehet. A császárnál mindenhol kell választott orvos (+ 300-400.000 Ft), ez intézményfüggő. Erre jön még rá a szülési csomag, ha van valami akkor pedig még lehetnek plusz kiadások. Ha pedig komplikáció van, akkor átvisznek államiba, de ilyen esetben is mindent ki kell fizetni a legtöbb helyen. Van, ahol egy nagyobb százalékát.
Egyik legjobb barátnőmnek így lett az alap szülési csomagon felül még + 780.000 Ft a szülés.
14: szomorú, hogy nem tudod elképzelni, van akinek egy a msáfél milla nem fog hiányozni, nem a baba elől veszi el. Amúgy meg ezt is a babára költöd.
Meg amúgy is, máris kezditek a mártírkodást? Az anya pszichéje is épp anniyra fontos, mint a babáé. Sajnálom, ha ti nem így gondoljátok.
Ennyire félnek egyesek a fájdalomtól felnőtt létükre?
Vicc amúgy, hogy inkább vagdaltatja magát valaki, minthogy fájjon. Óvoda.
Miért rosszindulatú mindenki? Egyre jellemzőbb, hogy senki nem a kérdésekre válaszol, csak kötekedni jön.
Nem ismerjük a kérdező anyagi helyzetét, de nyilván mérlegelte a lehetőségeit.
"csak kérdés megér e egy program császár 1 milliót. én inkább azt a babára költeném"
Ez is egy vélemény, és személy szerint a magam esetében én is ezt osztom, mert véges kereteim vannak. De honnan tudhatjuk, hogy nincs-e a kérdezőnek teszem azt 40 millió forintja a bankszámláján, amiből ha elmegy az az egy, még mindig köthet a babára 39—et.
Szóval ne legyünk minden kérdés alatt ellenségesek, és negatívak.
Segítsük egymást, azzal többre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!