Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha magánklinikán szeretnék...

Ha magánklinikán szeretnék programozott császármetszés, akkor odamegyek, megmondom, kifizetem és ennyi?

Figyelt kérdés
Előtte kell vajúdni, vagy megpróbálnak rábeszélni a természetes szülésre?

2022. szept. 12. 23:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%
Pont ez az, hogy sokan nagyon buta módon azt hiszik, a császár jobb.
2022. szept. 13. 12:21
 22/33 anonim ***** válasza:
65%

Csakhogy van akinek tényleg kell q császár és undorító volt,hogy az állami azt akarta hogy vajúdjak mikor az pont veszélyeztetett volna. Azért a természetes szülés erőltetésének is van határa,főleg ha annak egészségügyi oka van,hogy császár legyen.

Én természetesn születtem oxigén hiánnyal,agyvérzéssel meg is lett az eredménye, maradandó agyi sérülésem lett. Kislányom császárral született és makk egészséges, örülök hogy császárral jött világra vákum,könyöklés vagy mesterséges indítás helyett... nem a császár a megoldás,de ha orvos írja elő akkor ne is erőltessék a természetes szülést. Nem us szültem államiban,mert ahol azt nem értik hogy a ciszta miatt NEM SZABAD vajúdnom,ott akkor arra sincs garancia hogy jól fogják végezni a császárt.

Ahol orvosi dolgokba szarnak bele maguk a dokik és közlik hogy miért a könnyebb utat választom?!( választotta a franc),hát enyhén szólva ez a hozzáállás rám hozta akkor a frászt.

A másodikat is magánban fogom szülni az tuti és császárral, mert nekem másképp nem lehet.

2022. szept. 13. 12:42
 23/33 anonim ***** válasza:
83%
24, amiről te írsz, az egy durva szakmaiatlanság, nem általános dolog. Ahogy a könyöklés meg a többi se.
2022. szept. 13. 12:53
 24/33 anonim ***** válasza:
70%
Pont hogy anyukás csoportokat nézve arányaiban a szakmaiatlanság van manapság többségben. Erőltetik olyankor is a természetes szülést amikor már rég császár kellett volna,már kakis a magzatvíz stb de hé vajúdjon meg aztán sorra jönnek a sérült gyerekek vagy a majdnem elvérző anyukák. Végül a többségük írja,hogy bárcsak császár lett volna akkor nem rokkan bele és a legtöbb anyuka, a rossz szülés élmény miatt nem is vállal több gyereket. Igen kell a természetes szülés, de annak erőltetése sem egészséges, főleg ha jönnek a jelek hogy nagy gáz van. Nem egy anyuka majdnem belehalt abba,hogy konkrétan nem engedték neki a császárt és végül " basszus" felkiáltással gyorsan császárt csináltak mert rájöttek hogy tényleg baj van. Ismerősöm orvos és mondta ,hogy ahogy egy időben a császár volt a divat,most a természetes szülés lett az kompenzálva ezt a császáros időszakot. Szó szerint utasították őket hogy a természetest erőltessék,hogy elmondhassák,hogy a kórház természetes szülés párti...
2022. szept. 13. 13:03
 25/33 anonim ***** válasza:
26%

14: szomorú, hogy nem tudod elképzelni, van akinek egy a msáfél milla nem fog hiányozni, nem a baba elől veszi el. Amúgy meg ezt is a babára költöd.

Miért? A baba akar program császárt, mikor tudvalevő ez a legrosszabb neki? :-D

2022. szept. 13. 17:53
 26/33 anonim ***** válasza:
27%
25 az én babám császárral született, nagyobb mint a társai, jól fejlődik, sőt sok hajjal született azóta is sok haja van és egyből tudott szopizni, ja és nem volt még beteg. Szomszéd gyereke természetesen született és valamiért nem akar megfordulni pedig már nagyon le van maradva... amit nem kap meg császárral a baba arra már ott van a baby biogaia cseppek.
2022. szept. 13. 18:33
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Na jó bocsi az offért, de előző válaszoló, ez nagyon vicces, hogy jön ide, hogy mekkora haja van?
2022. szept. 14. 13:44
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
27, mert kettyós.
2022. szept. 14. 13:48
 29/33 anonim ***** válasza:
31%
Csak annyi a sok hajra, hogy nemhogy beteges a császár miatt hanem annyira makk egészséges hogy fürtökkel született, nem kevéssel. Nővérkék csodálkoztak is hogy mennyi haja van, milyen nagy darab és hogy egyből tud szopni stb tehát a császártól nem lesz a baba betegebb gyengébb mint ahogy azt itt is páran hiszik.
2022. szept. 14. 22:14
 30/33 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk ezzel pont ellent mondassz magadnak, hogy a nővérek csodálkoztak. Mondom ezt úgy, hogy én is szivesebben szültem volna császárral, sőt tápszeres a babám, de ez elég hibás érvelés.
2022. szept. 15. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!