Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt még olyan akit altatás...

Van itt még olyan akit altatásban császároztak?

Figyelt kérdés
ha igen nektek milyen érzeseitek voltak utána? 3 honapos a lányom a csaszar felénél elaltattak.Néha ugy erzem hogy nincs kedvem a lányomhoz :( ,nem foglalkozok vele ha sír (egy ido utan amikor már mindent próbáltam) Most félig tápos es a tejet lefejve kapja.Sokan mondták hogy inkább szoptassam,eleinte próbálkoztam (nem fogadta el/nem akart) fe adtam már,es sokszor fejni sincs kedvem neki. A szüleim ,,segítenek".És anyám is kiborit ,hogy csak a rosszat tudja mondani,en semmit nem jol csinálok. Az elso par hétben miutan hazajottunk, az ágyból sem tudtam felkelni a lányomhoz.
2022. szept. 6. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek nincs köze az altatáshoz, sima szülés utáni depresszió. Keress egy szakembert.
2022. szept. 6. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az altatásnak semmi köze ehhez. Inkább sikertelennek és szomorúnak érzed magad. Gondolom, nem így képzelted el a szülést és ezt a korszakot. Próbálj meg többet beszélgetni olyanokkal, akikkel jóban vagy. És többet kimozdulni, leginkább most ugye babástul. Olvass utána a gyermekágyi depressziónak ("baby blues"). A mozgás és a jó társaság, ami átsegíthet a depresszión, a kötődés meg akkor alakul ki, ha minél többet vagy a babáddal kettesben, csak egymásra utalva és egymásra figyelve. Ebben kellene egy jó arányt találnod.

A szülők segítsége meg sajnos ilyen "üzlet", nekik anyaként is a gyerekük maradsz, nem a barátjuk és nem a főnökük.

2022. szept. 6. 11:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én altatva voltam, de semmi hasonlót nem tapasztaltam. Nem volt semmi segítségem, nagyon nehezen éltem meg a szülés utáni időszakot. Ez inkább a hormonoknak tudható be, idővel hidd el sokkal jobb lesz, csak ki kell tartani! Ahogy a babàd nyílik majd egyre jobban élvezni fogod. Merj segítséget kérni, nagyon sokan vannak hasonló helyzetben! Ne feledd idővel könnyebb lesz! Kitartás!
2022. szept. 6. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogd a császárra. Semmi köze hozzá. Keress szakembert.
2022. szept. 6. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a többiekhez!

Ennek semmi köze sem a császárhoz, sem pedig az altatáshoz!

Két császárom volt, ebből az egyik altatásos sürgősségi. Egyik után sem volt semmi ilyen jellegű problémám.

Ez inkább szülés utáni depresszió!

Sürgősen keress fel egy szakembert, nehogy nagy baj legyen!!!!

2022. szept. 6. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Annyi köze lehet a császárhoz, hogy tudtommal az növeli a gyermekágyi depresszió valószínűségét. Főleg, ha utána nem lehettél hamar együtt a babáddal. Császár után gyakoribb, hogy nehezebben indul be a szoptatás stb. Szóval valahol az okozati láncolatban azért ott van az a császár.

De ez igazából mindegy, ez már a múlt. Most a meglevő depresszióval kell foglalkozni.

2022. szept. 7. 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:

"És anyám is kiborit ,hogy csak a rosszat tudja mondani"

Hát, így nekem sem lenne sok kedvem bármihez is...

Ez depresszió, semmi köze sem a császárhoz, sem az altatáshoz. Férjed is segíthetne mondjuk, ugyanannyi köze van a gyerekhez neki is.

2022. szept. 8. 11:55
 8/11 A kérdező kommentje:
7. Nem vagyunk házasok,es sem en sem a gyerek nem érdekli,nem foglalkozik velunk.
2022. szept. 8. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
És anyukádnál laksz? Van munkahelyed, ami visszavár?
2022. szept. 8. 13:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Szüleimmel élek,es nem nincs munkahelyem :( (nyilvan keresek/keresni fogok)
2022. szept. 8. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!