Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki VIP szobában akar lenni,...

Aki VIP szobában akar lenni, általában sikerül is?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék VIP szobában lenni szülés után, de nem tudom, ez milyen gyakran sikerül azoknak, akik akarják?

Van itt olyan, akinek nem jött össze, mert mind tele volt?

Olvastam régi kérdéseknél, hogy szinte lehetetlen bekerülni oda fogadott orvos nélkül, de olyan már ugye nincs, és érdekelne, ezek után hogy alakultak a dolgok?

2022. szept. 3. 18:17
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Van egy kolléganőm, aki első gyerekével VIP szobába került abban a megyei kórházban, ahol valószínűleg én is szülnék, szóval ez ott biztosan nem így van. A férje végig bent volt velük (ott is aludt), pedig infuenzajárvány miatt amúgy látogatási tilalom volt.

2022. szept. 4. 20:21
 42/52 anonim ***** válasza:
Ez melyik kórház? Vas megyében van?
2022. szept. 5. 10:02
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a vip szoba annyit jelent, hogy 1 ágyas. Apa ugyan annyit lehet benn ott is, mintha 4agyasba lenne az ember. Magyarul napi 1 óra max az is az ajtóban, mert a szobába nem mehet be. És a vip szobát is csak random osztogatják, hiába akarsz érte pl fizetni, nem lehet

Szerintem inkább helyi csoportban érdeklődj, mert ahány kórház, annyiféle szokás.

2022. szept. 5. 10:05
 44/52 A kérdező kommentje:

Szombathely. Viszont azt még ki kell derítenem, covid miatt most egyáltalán használhatják-e a VIP szobákat, nincsenek ott is lefoglalva covidos kismamáknak most is.

A kolléganőm szülése még covid előtt volt.

2022. szept. 5. 10:05
 45/52 A kérdező kommentje:

Itt vannak 2 ágyas VIP szobák is, vagy ilyenben voltak a férjével, vagy a férj a földön aludt. Ezt nem tudom biztosra.

Nem vagyok bent fb csoportokban, nem facebookozom.

2022. szept. 5. 10:16
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen itt vannak 2 szobásak is! Szhelyi vagyok. De az elmúlt 2 évben covidodsok voltak benne.
2022. szept. 5. 10:32
 47/52 A kérdező kommentje:

Azt nem tudod véletlenül, most is így van-e?

Hisz egy ideje viszonylag nyugi van covid fronton.

2022. szept. 5. 10:45
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkel kapcsolatos infok miatt érdemes belépni fb csoportokba. Nàlunk a helyi kismamás csoportban kórházi dolgozók is tagok, segítenek sok dologban. Pl hallásvizsgálatra hetekig telefonáltam, nem vették fel, aztán az egyik dolgozó látta a bejegyzésem, és segített. Bármi változás van, azt kommunikálják, a covid alatt kis túlzással minden map volt valami új szabály, ezekről mindig tájékoztattak. Nekem nagy segítség volt, hogy tudom, mire számíthatok
2022. szept. 5. 11:33
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Zalaegerszegen van VIP szoba és általában üres is. Szombathelyet sajna nem tudom.
2022. szept. 5. 17:18
 50/52 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ott is van. De van esetleg friss infód arról, hogy ott nem tartják-e fenn covidosoknak most is?
2022. szept. 5. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!