Aki VIP szobában akar lenni, általában sikerül is?
Nagyon szeretnék VIP szobában lenni szülés után, de nem tudom, ez milyen gyakran sikerül azoknak, akik akarják?
Van itt olyan, akinek nem jött össze, mert mind tele volt?
Olvastam régi kérdéseknél, hogy szinte lehetetlen bekerülni oda fogadott orvos nélkül, de olyan már ugye nincs, és érdekelne, ezek után hogy alakultak a dolgok?
Van egy kolléganőm, aki első gyerekével VIP szobába került abban a megyei kórházban, ahol valószínűleg én is szülnék, szóval ez ott biztosan nem így van. A férje végig bent volt velük (ott is aludt), pedig infuenzajárvány miatt amúgy látogatási tilalom volt.
Nálunk a vip szoba annyit jelent, hogy 1 ágyas. Apa ugyan annyit lehet benn ott is, mintha 4agyasba lenne az ember. Magyarul napi 1 óra max az is az ajtóban, mert a szobába nem mehet be. És a vip szobát is csak random osztogatják, hiába akarsz érte pl fizetni, nem lehet
Szerintem inkább helyi csoportban érdeklődj, mert ahány kórház, annyiféle szokás.
Szombathely. Viszont azt még ki kell derítenem, covid miatt most egyáltalán használhatják-e a VIP szobákat, nincsenek ott is lefoglalva covidos kismamáknak most is.
A kolléganőm szülése még covid előtt volt.
Itt vannak 2 ágyas VIP szobák is, vagy ilyenben voltak a férjével, vagy a férj a földön aludt. Ezt nem tudom biztosra.
Nem vagyok bent fb csoportokban, nem facebookozom.
Azt nem tudod véletlenül, most is így van-e?
Hisz egy ideje viszonylag nyugi van covid fronton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!