Nehéz, de azért ki lehetett bírni. Én rosszabbra számítottam. Utána nekem durvább volt a következő 2 nap amikor mindenem egyszerre fájt: a hátam a szúrás helyén, a véres-kisebesedett mellbimbóm, a katéter helye (sírva pisiltem), minden felülésnél úgy éreztem szétszakad a hegem és a hasamban - ami még nem húzódott vissza- minden mozdulatra arrébb vándoroltak a beleim. Még jó, hogy legalább a fejem nem fájt, van akinek az is.
2022. júl. 28. 07:29
2/12 anonim válasza:
Nem olyan rémes,de nagyon fáj a műtét helye.Kb.2-3 hétig halál.
2022. júl. 28. 08:02
3/12 anonim válasza:
Az első 3 nap volt nekem nagyon rémes. De utána még vagy 2-3 hétig fájt ha köhögtem, féltem tüsszenteni is,mert tudtam,fájni fog.
De ahogy más is írta, a katéter után én is szendvedtem, lett egy fasza kis fertőzésem is.
2022. júl. 28. 08:19
4/12 anonim válasza:
Borzalmas. Úgy éreztem magam, mint egy nyomorék. Az első két nap kínszenvedés volt.
Második császár már valamivel kevésbé viselt meg, tudtam, hogy keljek, forduljak stb.
2022. júl. 28. 08:56
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt olxan durva, mint ahogy néhány nő elmeséli. Felkeltem, lezuhanyoztam, kicsit fájt. Mindenkinek más, akikkel találkoztam személyesen, sokan mondták, hogy nem fáj nagyon, a neten viszont ha kérdezed szörnyűeket írnak.
2022. júl. 28. 09:02
6/12 anonim válasza:
Szar, de megugorható. Na jó, megtápászkodható inkább. ;)
2022. júl. 28. 09:33
7/12 anonim válasza:
Az első felkelés nem volt olyan rossz persze nagyon fájt, de még hatott a fájdalomcsillapító, amit az infúzióba kaptam az oxitocin mellé. (atóniás vérzés miatt kaptam oxit). Éjjel 11:30kor állítottak fel, akkor mentem zuhanyozni is. A nővér nagyon kedves volt, sokat segített.
Másnap reggel volt az igazi pokol. Az borzasztóan fájt. Akkor már minden fájdalomcsillapító kiment, viszont oxitocint még kaptam (egy átitatott tampont kellett az orromba dugni).
Aztán befizettem a császárvonal videótárra, ott szuper videók vannak, amik segítették a felépülést.
A katéter miatt pár napig nem ment a vizelettartás, szóval a biztonság kedvéért óránként mentem wcre.
2022. júl. 28. 09:41
8/12 anonim válasza:
Nem is tudtam felállni mert szédültem. Aludtam egy-két órát, utána végre sikerült. Fájni nem nagyon fájt, utána sem, három nappal később már úgy éreztem, mintha nem is műtöttek volna.
2022. júl. 28. 09:48
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt olyan borzalmas, mint amiket itt olvasok róla. Nyilván fáj, de simán kibírható, sokkal rosszabbra számítottam.
2022. júl. 28. 10:12
10/12 anonim válasza:
Borzalmas. Már nem hatott a fájdalomcsillapító, és akkor már 20 órája semmit sem ettem és ittam. 1,5 óra volt míg sikerült nagynehezen kigurulni az ágy felére, felülni, majd felállni, de nagyon beszédültem. A nővérke kapott el, visszaültetett az ágyra, hozott enni, inni, mert nullán voltam. Fel óra múlva sikerült felállni és elmenni zuhanyozni. Utána egyre jobb lett, harmadik napon már szinte felpattantam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!