Sok van még hátra a szülésig?
Tudom nem tudja ezt így senki megmondani de esetleg hasonlóan történt veletek is és mennyi idő telt el a szülésig.
Szóval már nagyon lent érzem a babámat már 1-2 hete is ott éreztem de mostmár nagyon fáj ha felállok(gátcsontom) és jósló fájásaim is vannak.A babó mocorgós bár már nem annyit mint szokott de mondhatnám elevenek is még és van előtejem is.Most vagyok 37+5 hetes kismami.Sok van még hátra vajon?
Ez ugye vicc? Ez olyan mint hogy hány éves a buszsofőr. Ezt senki meg nem fogja tudni mondani. 35. héttől volt előtejem, jóslóm az első és a mostani terhességnél is már kb. 20. hete van, állítólag a hasam is leszállt - egyesek szerint - de ezekből senki lánya nem fog tudni neked tippelgetni.
Türelem.... :DDDD
30-ik héten beijeszetetta doki hogy lent a baba nyomja a méhszájat, folyamatosak az összehózodások, szedjek jó sok magnéziumot.
37-ik héten elment a nyákdugó, azóta is minden jelem meg van, csak épp a baba maradt a hasamban.
40+4 hetes vagyok. szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!