Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bevállalnál szülést 230...

Bevállalnál szülést 230 km-rel messzebbi városban?

Figyelt kérdés
Borsod megyében élek, legközelebb Miskolc van hozzánk 60km-re. Ezután Debrecen 160 km-rel majd Budapest 230 km távolságra. Miskolcon nagyon rossz tapasztalatokat hallani szülés terén. Sajnos a félelmeink két közeli kismama elvesztése okozta akik elhunytak a szülésben a covid alatt. Jelenleg nem áll fenn a fertőzés olyan formában,mint tavaly azonban "kicsit" parázunk. Nem vagyunk miiomosok de van annyi összespórolt pénzünk,hogy úgy döntöttünk amennyiben van megbízható magánkórház az összeget rá szánjuk. Viszont nem szültem soha így azt sem tudom egyáltalán eljutnék-e ha baj van Budapestig, vagy ez hogy működik. Sajnos nem tudom még milyen lehetőségeink vannak. A terhesség legelején vagyunk. Köszönöm szépen előre is mindenki válaszát!

2022. júl. 19. 12:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Pedig az egri szülészet :D :D
2022. júl. 19. 16:08
 32/32 anonim ***** válasza:

Esztergomi durvább

🤷🏻‍♀️

2022. júl. 19. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!