Bevállalnál szülést 230 km-rel messzebbi városban?
Kedves kérdező, ide nem érdemes kiírni hogy te Magánkórházban akarsz szülni, mert minden leszel, csak jó nem.
Miskolciak vagyunk, én se akartam ott szülni a korábbi rossz tapasztalatok miatt, én a Maternityt választottam. Az utolsó egy hétben felköltöztünk Budapestre, ismerős lakása üresen állt, oda tudtunk menni. December volt, féltem hogy milyenek lesznek az utak, hó, jég. Stb.
Egyébként simán odaértünk volna, de én így voltam nyugodt.
De ne csak a negatívat domborítsuk ki, gondolom napi szinten meg azóta is van x problémamentes szülés.
Én szolnoki vagyok, itt is sok probléma van, de napi szinten jönnek a pozitív posztok a kismamáktól, hogy a hírek ellenére minden simán ment.
Én ezekre koncentrálok.
Mikor értik már meg itt az emberek, hogy sokan nem azért szülnek magankorhazban, mer attól félnek, hogy az állami helyen meghalnak.
Hanem mert igényük van a saját szobára, a tiszta fürdőszobába, a modern környezetre, arra, hogy ne a málló vakolatot lássák, meg hogy ne jöjjön szembe olyan vén csecsemős, akin látszik, hogy rühelli az egészet. És van, aki ezt megengedheti magának.
Nekem is volt dolgom a Maternityn, nőgyógyászati műtét okán.
Körbe ugrált mindenki…. Orvos, nővér, anesztes, műtössegéd, recepciós, de még a takarítok is, a nők, aki a kaját hozta, mindenki. Az egészet nem lehet összehasonlítani egy állami hellyel.
Ha lett volna korábban lehetőségem, én is ott szülök. Egy nő életének az egyik legfontosabb eseménye, nem mindegy, hogyan zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!