Bevállalnál szülést 230 km-rel messzebbi városban?
Írd már meg a települést, ahol laksz. Kétlem, hogy sem Eger, sem Nyíregyháza, sem Salgótarján vagy Balassagyarmat vagy Kazincbarcika nem esik útba.
Érdekes helyen lakhatsz, ha csak Miskolcra meg Debrecenbe tudsz menni szülni.
Szerintem csak akkor jó ötlet, ha programcsaszar lesz.
Mert ugye simán lehet, hogy tulhordasz, akkor majd béreltek ott lakást, hogy tudj járni minden nap vizsgálatra? Vagy ha 3 héttel korábban beindul a szülés, akkor is nekivagnatok a majd 3 órás útnak (napszaktol függő dugó mellett?) Mert az nagyobb kockázat is lehet, mint a helyi kórház.
Egyébként én 20 percre voltam a kórháztol, és így is kis híján volt hogy eljutottunk a szuloszobaig egyben. Első baba volt, nem számítottam ilyen gyors eseményekre.
Én is nagyon féltem a korhaztol (jobban mint a szulestol) annyi remtortenet keringett, na a fele se volt igaz!
És van olyan ismerősöm is, akivel minősíthetetlen amit csináltak egy magankorhazban.
A szülés helyszínéről nem akarok véleményt nyilvánítani, csak a halálesetekkel kapcsolatban mondanám el a következőket.
Miskolc közelében éltek, ott vannak ismerőseitek, ezért ottani halálesetekről értesültetek. Honnan tudjátok, hogy más városok (állami) kórházaiban nem történtek hasonlók?
A covid miatti haláleseteknél nagyon erősen szét kellene választani, mikor történtek és milyen körülmények között. Pl. ha még nem volt oltás, vagy nem oltatták be magukat a kismamák, akkor az nyilván más eset, mint most, ha te be vagy oltva. Nem ismerjük az elhunytak életvitelét sem, pl. egy dohányos ember tüdeje alapvetően rosszabbul funkcionál, és a covid elsősorban a tüdőt támadja meg (különösen a régebbi variánsok).
Abban viszont igazat adok neked, hogy magánkórházakban az ún. kórházi fertőzések ritkábbak, mint az államiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!