Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg annyira fáj a szülés?

Tényleg annyira fáj a szülés?

Figyelt kérdés

Milyen pontosan? Ijesztő, amiket videókban lehet látni, mennyire kiabálnak, hogy mennyire fáj, erre kell készülni komolyan?

Nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm...

Nektek mennyire volt fájdalmas?

2022. júl. 16. 18:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

18-as vagyok…

Azért vagyok lepontozva mert 19 évesen adtam életet a lányomnak?🤷🏼‍♀️

2022. júl. 17. 14:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira nagyon-nagyon azért nem fájt, teljesen kibírható volt. Kaptam fájdalomcsillapítást (nem eda) és oxitocint is. Így elég könnyen tágultam, és nem volt semmi komplikáció, se küszködés. A varrásnál is teljesen elérzéstelenített az orvos. Én pl. nagyon erős feszítő érzést éreztem végig, és a menzesz görcsökhöz hasonló érzést. De nem éreztem, hogy bármi ki akarna szakadni vagy széttörni, és nem is sugárzott sehová, nem is hánytam. De itt a fájdalomcsillapítás nagyon sokat számított.
2022. júl. 18. 22:29
 23/24 A kérdező kommentje:
22 milyen fájdalomcsillapítást kaptál?
2022. júl. 18. 22:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Injekcióban (farizomba), Novocain és Nospa keveréke volt. Az orvos "kábító injekció"-nak nevezte, ami csökkenti a fájdalomérzetet. Nálam működött is. Ahhoz képest, hogy négy órán át folyt belém az oxitocinos infúzió, semmi olyan brutális fájdalmat nem éltem meg, mint, amit egyébként az oxitocinos szülésekről írnak.
2022. júl. 19. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!