Mire számíthatok a szülésnél?
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek így mire számithatok?
Még hátra van jópár hét fe azért kíváncsi vagyok.
8 éve élek párkapcsolatban 7éve nemi életet . Ami fáj ! és fájt is ! Egyszerűen nehezen tudtam ellazulni úgyéreztem valami gátol odabent. Az elején nehéz volt nagyon, aztán javult a helyzet. Nődokihoz nem mentem mert cinknek tartottam a problémát( igen sajnos ) ..
Majd babatervezés. hát igy nehézkes volt ugye.. kb 2 év után összejött . Boldog vagyok!
Az első nődokis vizsgálat rettegtem . Tul estem rajta. Fájt de a doki megértő és gyengéd volt . Annyit mondott hogy kicsit vastagabb volt a szűzhártyám és némi darab nem tudott levállni azért fájnak az együttlétek és a vizsgálatok. De terhesen ezzel nem csinál nekem semmit.
mivel nem volt eddig magán dokim mert sosem voltam nőgyógyásznál a kövi alkalommal másik orvos vizsgált. Ő is nagyon megértő es rendes volt . De azt mondta emiatt nem kellene igy fájnia egy egyszerű vizsgálatnak.
Próbáltam magán dokit keresni de ugy hogy minden vizsgálatom idöben meglegyen nem tudtak elvállalni azok akiknél érdeklődtem .
Szóval maradt az SzTK.
Nem rég volt egy kis panaszom és méhszáj vizsgálat . Na ez a doki nem volt kedves mint a többi. Bunkó volt és nem is érdekelte mi a bajom . Azt hitte jókedvemtől nem lazulok el és nem tárom nyugodtan szét magam.
Egyszerűen fáj! mindennemű behatolás!
mi okozza? és az orvos miert nem tud magyarázatot adni rá .
Hogy szülöm meg a picibabám :( Nagyon Félek de érte bármit megteszek , kibírok! Csak nem tudom így mire számithatok.
Egy barátnőm vaginizmustól szenved és ő neki vannak nagyon hasonló problémái, mint amiket itt leírtál.
Ő annyira rettegett a hüvelyi szüléstől, hogy magánúton oldotta meg a császárt. Esetleg vedd figyelembe ezt. Biztos lehetne dolgozni ezen a problémán különben, csak így nem sokkal szülés előtt már majdhogynem mindegy, ezt korábban kellett volna elkezdeni. Nem kioktatásnak szánom, csak szerintem most már így terhesen nem tudsz mit csinálni, szülni meg valahogy kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!