Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire számíthatok a szülésnél?

Mire számíthatok a szülésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek így mire számithatok?

Még hátra van jópár hét fe azért kíváncsi vagyok.

8 éve élek párkapcsolatban 7éve nemi életet . Ami fáj ! és fájt is ! Egyszerűen nehezen tudtam ellazulni úgyéreztem valami gátol odabent. Az elején nehéz volt nagyon, aztán javult a helyzet. Nődokihoz nem mentem mert cinknek tartottam a problémát( igen sajnos ) ..

Majd babatervezés. hát igy nehézkes volt ugye.. kb 2 év után összejött . Boldog vagyok!

Az első nődokis vizsgálat rettegtem . Tul estem rajta. Fájt de a doki megértő és gyengéd volt . Annyit mondott hogy kicsit vastagabb volt a szűzhártyám és némi darab nem tudott levállni azért fájnak az együttlétek és a vizsgálatok. De terhesen ezzel nem csinál nekem semmit.

mivel nem volt eddig magán dokim mert sosem voltam nőgyógyásznál a kövi alkalommal másik orvos vizsgált. Ő is nagyon megértő es rendes volt . De azt mondta emiatt nem kellene igy fájnia egy egyszerű vizsgálatnak.

Próbáltam magán dokit keresni de ugy hogy minden vizsgálatom idöben meglegyen nem tudtak elvállalni azok akiknél érdeklődtem .

Szóval maradt az SzTK.

Nem rég volt egy kis panaszom és méhszáj vizsgálat . Na ez a doki nem volt kedves mint a többi. Bunkó volt és nem is érdekelte mi a bajom . Azt hitte jókedvemtől nem lazulok el és nem tárom nyugodtan szét magam.

Egyszerűen fáj! mindennemű behatolás!

mi okozza? és az orvos miert nem tud magyarázatot adni rá .

Hogy szülöm meg a picibabám :( Nagyon Félek de érte bármit megteszek , kibírok! Csak nem tudom így mire számithatok.

2022. júl. 13. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vajúdás alatt fel fogsz készülni mindenre testileg.
2022. júl. 13. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

“ Nődokihoz nem mentem mert cinknek tartottam a problémát”

És itt nem tartod annak, s abszolút laikusoknak, kontároknak tárod fel az intim problémádat a szakember helyett?

Az orvosnak a tudása, feladata a te összes eü problémád megoldását szolgálja.

Minden fájdalom, a legkisebb is valamilyen rendellenességet jelez. Kivizsgálás, diagnozis, gyógymód. De csak orvos által.

2022. júl. 13. 12:56
 3/12 A kérdező kommentje:
elmondtam az orvosnak a problémát. egyértelmű választ sajnos nem tudott adni mivel terhesség alatt nem kezelhető dologrol lehet szó. Én meg csak gyötrődöm és reménykedem hogy képes leszek életem legnehezebb napját a legszebbé tenni .
2022. júl. 13. 12:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha élvezed a nemi együttlétet ha nem a szülés kiba..ottul fáj :D bocsi, de sajnos nincs hova szépíteni. Mondjuk a vajúdás inkább has-derék, kifele meg már gyorsan meg van, csak addig el kell jutni. Én nem

repedtem-szakdtam, nincs egy varratom sem szóval mondhatni fantasztikusan könnyű szülésem volt, de a vajúdást nem csinálnám újra végig ebben az életemben.

2022. júl. 13. 12:59
 5/12 A kérdező kommentje:

persze azzal tisztában vagyok hogy alapvetően is fajdalmas a szülés!

efelől semmi kétsegem.

Csak attol tartok nálam még annál is rosszabb lesz , hogy adódik valami mert van is valami gond velem .. vagy nem tudom ezt igy le vázolni .

2022. júl. 13. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mindig is fájt a szex,azóta sem tudják mi a baj. Fele oka lelki,másik fele meg passz. Ellazulok így közben élvezem csak utána fáj veszettül. Amióta császárom volt azóta meg rosszabb lett,fene se érti.🤔
2022. júl. 13. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Hát lehet erre teherbeesés előtt kellett volna gondolnod, nem? És kivizsgáltatni mi okozza. Nem kötekedésből írom, de így ha most már nem tesznek semmit ez ügyben nagyon nincs választásod, a gyerek bent nem fog maradni.

Sajnos nem tudok semmilyen konkrét tanáccsal szolgálni, mert nekem ilyen jellegű fájdalom miatt még nem volt problémam. Esetleg gondold át azt a lehetőséget, hogy magánklinikán szülsz és ott kérheted a császárt, ha ezt a pénztárcad megengedi.

2022. júl. 13. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom idevág-e teljesen.

Decemberben szültem.

Nekem nem okozott fájdalmat soha az együttlét meg a vizsgálat se.

Kitágult rendesen a méhszáj, de kitolni nem tudtam. Éreztem, hogy akárhogy nyomom, mintha valami akadály lenne.

Az orvos azt mondta, hogy a szűzhártyából maradt vissza egy rész, de egy kis vágással megoldja.

Ez megtörtént két fájás közt, utána már kijött a baba.

Varrni sem kellett, egy-két öltést kaptam csak a hüvely falàba, mert vérzett egy kicsit.

2022. júl. 13. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószíműleg vaginizmus, így látatlanban.

A szülés alatt ez nem fog problémàt okozni elvileg.

2022. júl. 13. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azon fájdalmon ez már tovább nem fog osztani vagy szorozni.
2022. júl. 13. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!