Mire számíthatok a szülésnél?
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek így mire számithatok?
Még hátra van jópár hét fe azért kíváncsi vagyok.
8 éve élek párkapcsolatban 7éve nemi életet . Ami fáj ! és fájt is ! Egyszerűen nehezen tudtam ellazulni úgyéreztem valami gátol odabent. Az elején nehéz volt nagyon, aztán javult a helyzet. Nődokihoz nem mentem mert cinknek tartottam a problémát( igen sajnos ) ..
Majd babatervezés. hát igy nehézkes volt ugye.. kb 2 év után összejött . Boldog vagyok!
Az első nődokis vizsgálat rettegtem . Tul estem rajta. Fájt de a doki megértő és gyengéd volt . Annyit mondott hogy kicsit vastagabb volt a szűzhártyám és némi darab nem tudott levállni azért fájnak az együttlétek és a vizsgálatok. De terhesen ezzel nem csinál nekem semmit.
mivel nem volt eddig magán dokim mert sosem voltam nőgyógyásznál a kövi alkalommal másik orvos vizsgált. Ő is nagyon megértő es rendes volt . De azt mondta emiatt nem kellene igy fájnia egy egyszerű vizsgálatnak.
Próbáltam magán dokit keresni de ugy hogy minden vizsgálatom idöben meglegyen nem tudtak elvállalni azok akiknél érdeklődtem .
Szóval maradt az SzTK.
Nem rég volt egy kis panaszom és méhszáj vizsgálat . Na ez a doki nem volt kedves mint a többi. Bunkó volt és nem is érdekelte mi a bajom . Azt hitte jókedvemtől nem lazulok el és nem tárom nyugodtan szét magam.
Egyszerűen fáj! mindennemű behatolás!
mi okozza? és az orvos miert nem tud magyarázatot adni rá .
Hogy szülöm meg a picibabám :( Nagyon Félek de érte bármit megteszek , kibírok! Csak nem tudom így mire számithatok.
“ Nődokihoz nem mentem mert cinknek tartottam a problémát”
És itt nem tartod annak, s abszolút laikusoknak, kontároknak tárod fel az intim problémádat a szakember helyett?
Az orvosnak a tudása, feladata a te összes eü problémád megoldását szolgálja.
Minden fájdalom, a legkisebb is valamilyen rendellenességet jelez. Kivizsgálás, diagnozis, gyógymód. De csak orvos által.
Ha élvezed a nemi együttlétet ha nem a szülés kiba..ottul fáj :D bocsi, de sajnos nincs hova szépíteni. Mondjuk a vajúdás inkább has-derék, kifele meg már gyorsan meg van, csak addig el kell jutni. Én nem
repedtem-szakdtam, nincs egy varratom sem szóval mondhatni fantasztikusan könnyű szülésem volt, de a vajúdást nem csinálnám újra végig ebben az életemben.
persze azzal tisztában vagyok hogy alapvetően is fajdalmas a szülés!
efelől semmi kétsegem.
Csak attol tartok nálam még annál is rosszabb lesz , hogy adódik valami mert van is valami gond velem .. vagy nem tudom ezt igy le vázolni .
Hát lehet erre teherbeesés előtt kellett volna gondolnod, nem? És kivizsgáltatni mi okozza. Nem kötekedésből írom, de így ha most már nem tesznek semmit ez ügyben nagyon nincs választásod, a gyerek bent nem fog maradni.
Sajnos nem tudok semmilyen konkrét tanáccsal szolgálni, mert nekem ilyen jellegű fájdalom miatt még nem volt problémam. Esetleg gondold át azt a lehetőséget, hogy magánklinikán szülsz és ott kérheted a császárt, ha ezt a pénztárcad megengedi.
Nem tudom idevág-e teljesen.
Decemberben szültem.
Nekem nem okozott fájdalmat soha az együttlét meg a vizsgálat se.
Kitágult rendesen a méhszáj, de kitolni nem tudtam. Éreztem, hogy akárhogy nyomom, mintha valami akadály lenne.
Az orvos azt mondta, hogy a szűzhártyából maradt vissza egy rész, de egy kis vágással megoldja.
Ez megtörtént két fájás közt, utána már kijött a baba.
Varrni sem kellett, egy-két öltést kaptam csak a hüvely falàba, mert vérzett egy kicsit.
Valószíműleg vaginizmus, így látatlanban.
A szülés alatt ez nem fog problémàt okozni elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!