Mire számíthatok harmadik szülésnél?
1. fiú, 8 óra alatt született, 3730g, 60cm, sima szülés, most 4 éves
2. fiú, 3 óra alatt, 3800g, 56cm, szintén sima szülés, most múlt 2 éves
3. is fiú, 27 hetes, 26 hetesen volt kb. 923g
Ja, 1. elfolyt a magzatvíz
2. fájásokkal indult, majd burokrepesztés volt
A második igaz, hogy gyorsabban született, viszont sokkal jobban fájt. Az érdekelne, hogy reménykedhetek-e benne, hogy a harmadik nem fog annyira fájni? Mit tehetek, hogy segítsek ebben? Köszi!
Még valami:): 1. 39. héten sz.
2. 38. hét
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.
1. lány 14 óra 3610 g 56 cm (4 éves most) fájással indult
2. lány 3 óra 3630 g 51 cm ( 2 éves) elment a magzatvíz én ezt könnyű szülésnek éltem meg, bár a fájások erősebbek voltak, mint az első szüléskor, de ott annyira kimerültem a hosszú vajúdástól, hogy semmi erőm nem volt utána.
3. lány 2,5 óra 3960 g 57 cm Rövid volt, de most voltak a legerősebbek a fájásaim. Hosszú volt a kitolás is, a hozzám képest nagy mérete miatt+gátvédelem is volt. Mivel rövid volt, szülés után nem voltam kimerült, fáradt, de maga a szülés piszkosul fájt.
Burkot repesztettek egyébként itt.
Több 3 gyerekes anyukától azt hallottam egyébként, hogy a 3. szülés nehezebb, fájdalmasabb volt, mint a 2.
1.4 óra alatt sima szülés 3650g lány
2.6 óra indított hüvelyi ,3860g lány
3.4 óra sima szülés 4200g fiú
nekem a harmadik szülés kitolási szaka nagyon durva volt és sok ideig tartott.
Szia.
1. fiú 12óra alatt született, 3550gr 51cm, most 12éves
2.fiú 4óra alatt született, 3530gr 49cm, most 3,5éves
3.fiú 4óra alatt született, 3880gr, 51cm, most 2hónapos.
Első 41hétre született, magától indult be a szülés.
Második és a harmadik 40-dik hétre születtek, indított volt. Nekem a harmadik fájt a legjobban, nem is a vajúdás, hanem inkább a kitolás. Már az ájulás szélén voltam.
1. szülés 3.5óra, nagyon fájt- gátmetszés, nagy baba, 3.7kg.
2. szülés, villámgyors 45perces volt mindössze-gátvédelem pici baba 2.6kg
3.szülés, méhszáj a 39.hétre felpuhult- dokinál vizsgálatkor 3ujjnyi volt- mondta másnap ügyeletes, passzoljam le a két nagygyereket, és menjek be szülni. Fájás nélkül bementem, megrepszetette a burkot, szűk 2óra mulva már meg is volt a baba. Alig fájt- volt gátvédelem- szuperjó volt. :)) Nyugi volt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!