Melyik dátum lesz az igazi, az uh szerinti vagy az utolsó mesruáció szerinti?
Figyelt kérdés
Mindig egy héttel volt idősebb az összes uh-on, és tudom, hogy korábban is fogant 6 nappal.Ti mit tapasztaltatok, van ennek jelentősége?
39. hetes vagyok.
2010. szept. 21. 11:48
1/6 anonim válasza:
Nálam nem volt. Eltért amit az orvos mondott és amit én számoltam. A kettő között csak 2 nap volt. Az uh- mindig az volt amit a doki mondott. Egyébként 1 héttel előbb jött. Pont aznap töltöttem a 39.-ik hetet.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a te esetedben az uh és a fogantatás számít, nem az utolsó mensi napja.
De egyébként úgyis akkor születik meg, amikor akar, mostantól kezdve bármikor 2 héten belül :)
3/6 anonim válasza:
Nekem uh-n mindig 7-10 nappal volt fiatalabb, mint mensi szerint. Végül 4 nappa a kiírt után született, vagyis nem vette figyelembe sem az egyik, sem a másik dátumot.
Valószínű a te babád is akkor fog jönni, amikor ő úgy gondolja, és nem fogja érdekelni, hogy mikor kellene neki:D
4/6 anonim válasza:
Nekem az uh szerinti volt a közelebbi dátum. Menstruáció szerint júl. 6-án szültem volna, uh szerint júl. 18-án ehhez képest júl 28-án érkezett meg a kisfiam, immár több, mint 2 éve.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hamarossan kiderül az igazság. Az uh szerint ma kellene szülnöm, az utolsó mensi szerint pedig jövőhéten csütörtökön. :)
2010. szept. 23. 07:53
6/6 anonim válasza:
Én most vagyok 32 hetes,de uh-on 34-35 hetes terhességnek tűnik.Mensi szerint pedig november 15 a szülés várható időpontja...Kíváncsian várom a végeredményt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!