Mi lehet az oka, hogy az nst-n nem mutat a gép fajasokat?
Mikor a kislányom szuletett, senki nem hitt nekem, hogy szétszakadok, mutogattak nekem a papírt, hogy nincs mehtevekenyseg. Azt is megkaptam az orvos asszisztensétől, hogy alacsony a fájdalom küszöböm. Mikor végre felvettek a kórházba, azt mondták ballonnal fognak indítani, rá másfél órára minden nélkül természetes módon megszületett a kislányom. Végig ugyanúgy fajtam, derekbol sugárzott a hasamba, nem görcsszerűen, mikor megjön, hanem mintha össze akarna törni mindenem. Ezért is hitték azt, hogy csak jósló, mert szülésnél a has fáj görcsösen stb.
Baromi bosszantó és kétségbeejtő volt.
Nektek is volt ilyen? Hogy lehet, hogy nem mutatott semmit a gép, majdnem csak a finisben?
Nst nem mutat fájást. Az a ctg.
Egyébként nekem indított szülésem volt. Az elején olyan fájasokat mutatott, a szülésznő azt hitte percek vannak vissza a babáig, en meg nem éreztem semmit.
7 óra mulva a gép szerint nem volt erős fájásom, én pedig az életemért könyörögtem.
CTG 40-50 körül értéket mutatott, én meg már nem tudtam merre van előre :D
De volt fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!