Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet az oka, hogy az...

Mi lehet az oka, hogy az nst-n nem mutat a gép fajasokat?

Figyelt kérdés

Mikor a kislányom szuletett, senki nem hitt nekem, hogy szétszakadok, mutogattak nekem a papírt, hogy nincs mehtevekenyseg. Azt is megkaptam az orvos asszisztensétől, hogy alacsony a fájdalom küszöböm. Mikor végre felvettek a kórházba, azt mondták ballonnal fognak indítani, rá másfél órára minden nélkül természetes módon megszületett a kislányom. Végig ugyanúgy fajtam, derekbol sugárzott a hasamba, nem görcsszerűen, mikor megjön, hanem mintha össze akarna törni mindenem. Ezért is hitték azt, hogy csak jósló, mert szülésnél a has fáj görcsösen stb.

Baromi bosszantó és kétségbeejtő volt.

Nektek is volt ilyen? Hogy lehet, hogy nem mutatott semmit a gép, majdnem csak a finisben?

2022. júl. 2. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a végén már alig mutatott vmit a gép, mindenki mondta, hogy nem fog beindulni magától. Mondtam, hogy érzem, mindjárt kiesik belőlem :D aztán indítani akarták és meglepetten konstatálták, hogy már jönne kifelé a fiam.
2022. júl. 2. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Nst nem mutat fájást. Az a ctg.

Egyébként nekem indított szülésem volt. Az elején olyan fájasokat mutatott, a szülésznő azt hitte percek vannak vissza a babáig, en meg nem éreztem semmit.

7 óra mulva a gép szerint nem volt erős fájásom, én pedig az életemért könyörögtem.

2022. júl. 2. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

CTG 40-50 körül értéket mutatott, én meg már nem tudtam merre van előre :D

De volt fordítva is.

2022. júl. 3. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló volt.Nem görcsöltem de a derekam,csipőm úgy éreztem szét szakad.Mintha törték volna szét a csontjaimat.Hasam közben csak keményedett.Nekem is azt sorolták ezek jóslók mert még rendszeresek se voltak.Hosszú,nagyon hosszú vajúdás volt így és csak a vége felé tágultam de akkor nagyon gyorsan. És még akkor is rendszertelen fájásokkal mentem a szülőszobára.
2022. júl. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!