Ma vagyok 40+3 napos és reggel távozott a nyákdugó. Eddig semmi jele nem volt a szülésnek, az NST mutat fájásokat, de nem érzek belőlük semmi. Mészáj nyílik folyamatosan. Szerintetek mikor indul be?
Nem tippelős játék de szerintem max két nap.
Készülődj és pihenj még egy nagyot.
Könnyü szülést!
akkor leirom én is nekem du- ment el a nyákdugóm éjjel voltak rendszeretelen fájásaim másnap este nst nem lett jó és nyákdugó után két napra hajnalban lettek szabályos 5 percesek szintén aznap rá 5 órára született meg a kislányom.
ezért gondolom hogy max. két nap.
akár még ma!
Másfél hete szültem, nekem is reggel ment el a nyák, aztán délutánra nagyon elkezdett fájni a derekam. Akkor még azt hittem, ez is csak jòslófájás, de este szivárogni kezdett a magzatvíz ami véres volt. Este fél 12re értem a kórházba, hajnal 3:40-kor meglett a kislányom.
Könnyü szülést kívánok!:)
22/L
Sziasztok!
Kösz, hogy leírtátok.
Még nem fájt a derekam, de néha-néha érzek valamit amikor épp keményedek, de az szinte semmi.
Remélem már nem sok idő van hátra.
Délután aludtam egy jót és mostmár nagyon várom, hogy történjen valami.
Köszönöm, hogy ennyien írtatok.
Utolsó válaszoló, te hány nappal vagy túl a kiírás npján?
Van már babád?
Ma is voltunk Nst, minden ok.
Néztek magzatvizet és szép tiszta.
Nálad mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!