Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok és reggel ota...

38 hetes vagyok és reggel ota székelési ingerem van, nem folyamatosan de eléggé sürün. Ez normális?

Figyelt kérdés
mellete alig van már étvágyam, enyhe hányinger is társul néha. Azonkivül a székelési ingernél kemény a hasam , és az alhasnál enyhe fájdalmat is érzek. kicsit meg vagyok ijedve, de nagyon remélem nincsen semmi gond. a válaszokat elöre is köszi!
2008. dec. 3. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nincsen semmi semmi gond, maximum ma mész szülni. Ez viszont 38 hetesen már nem probléma, ne aggódj, de nagyon szülés hangzásu amit leírtál. Nyugi, és sok boldogságot!
2008. dec. 3. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ, akkor szerintem ideje készülni...

remélem hamar meglesz! :D

2008. dec. 3. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 39 hetes vagyok, és kb 1 hete én is érzek ilyesmit. Időnként hányinger, de arra ráfogtam, hogy a baba nyomja a gyomromat. Mondjuk nekem sincs már akkora étvágyam.

Ha meg nagyvécéznem kell, akkor nagyon fáj az egész alhasam, hogy inkább azt szoktam kívánni, bár bent maradna a cucc, mert mire kijön, leizzadok rendesen, már elnézést. (Pedig nincs se székrekedésem, se aranyerem!)

Viszont 2 napja szinte folyamatosan fáj az alhasam, tényleg ilyen mensiszerű érzés. És tegnap éjjel meg már kihatott az egész hátamra, derekamra, combjaimra, azt hittem megyünk szülni, de aztán mégse.

Ma voltam dokinál, azt mondta, ezek még csak jóslók, és egyébként a ctg se mutatott semmi extrát.

Pénteken megyek újra, kíváncsi vagyok, mi lesz addig.

Lassan gondolom, TÉNYLEG megyünk szülni!!! Kitartás!

2008. dec. 3. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is megijedtem ezektől a tünetektől akkor. Azt mondták rá, hogy kezdődik. 6! nap múlva bújt ki! Már tudom, felesleges volt megijednem, már tudom, hogy a köv. babámnál mikor kell indulni. Az összetéveszthetetlen! Ne aggódj, ahogy ficánkol, helyezkedik a babád, olyan ütemben tud nagyon fájni és olyankor van inkább székelési ingered is. Legalábbis nálam ez volt. Ja, nálam enyhe hasmenés is volt! Még ez is a jósló része lehet.

Boldog babavárást! Már csak napokra vagy a CSODÁtól!

Üdv

2008. dec. 3. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! Közben voltam NST.-n és a gép érzékelte a fájásokat, igy holnap reggel be kell feküdnöm a korházba, mert a doki azt mondta hogy eljött a nagy nap. Végre megláthatom a babut, már nagyon várom.! Mindenkinek kivánok jo gyors szülést, és mégegyszer köszönöm a válaszokat!!
2008. dec. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!