Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38+5 hetesen 2 ujjnyira...

38+5 hetesen 2 ujjnyira nyitva vagyok, a gép is mutat fájásokat. Ennek ellenére hazaengedtek. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem 2 ujjnyival már nem engedtek haza, mondjuk nekem 5-6 perces fájásaim voltak, amit én is éreztem rendesen, nem csak a gép. :) Szerintem nincs sok időd. Sok sikert!
2014. nov. 20. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha te is érzed a fájásokat és rendszeresek is, majd visszamész :)
2014. nov. 20. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy hazaengedtek! :-) Más Kórházban lehet már rád kötöttek volna egy jó nagy adag oxitocint.
2014. nov. 20. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...örülök hogy hazaengedtek,nem is arròl van szò,csak furcsàlottam :-) egyenlőre mèg egyben :-)
2014. nov. 21. 07:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont 38+5-tel feküdtem be a kórházba és 2 ujjnyira voltam nyitva, mert elfolyt a magzatvíz. 12 óra múlva meglett a babám. Kedves kérdező, ti hogy vagytok?
2014. nov. 24. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Hàt èn mèg mindig nem szültem :-/ ...holnap megyek orvoshoz kiváncsi vagyok mit mond....
2014. nov. 26. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a lányommal 3 hetet töltöttem bő 2 ujjnyival :D Nonstop azt hittem, szülni fogok, minden éjjel fájásokra ébredtem. Ettől még kihúzta a 39. hétig (pedig előtte 34 hetesen koraszülés gyanúval már benn fogtak 10 napra, csak távoztam utána saját felelősségre, mert máshol akartam szülni.)

39. hetesen amikor éjjel megint fájásra ébredtem, egyből tudtam, hogy ez most más. 2 órán belül a kezemben volt a lányom :)

2014. nov. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!