Manapság van még hüvelyi szülés, vagy már mindenkit császároznak?
Figyelt kérdés
Olvasom itt a kategóriát, és ledöbbentem, hogy mindenhol császár, császár, császár.... Elgondolkodtam komolyan, vagy van mostanában itt anyuka, aki normális, hüvelyi úton szült?2022. jún. 15. 16:02
2/34 anonim válasza:
A magyar asszony a lyukon nyomja ki!
Viccen kívül: valahol a nagy vaginalis szülés forradalmak már elérték, hogy több sérült gyerek szuletik, de hajrá!
3/34 anonim válasza:
2021-ben szültem hüvelyi úton, mivel komplikáció nem lépett fel.
4/34 anonim válasza:
Nekem nem akarták igazán a császárt, pedig ideggógyász ajánlotta a fejemben lévő ciszta miatt. Amikor nagy nehezen elfogadtak, hogy a "könnyebb utána választom ", akkor is kiakarták várni hogy fajasaim legyenek mert az jobb a babának ( csak pont e miatt kellett a császár,hogy a fajasok miatt ne pattanjon el a ciszta vagy egy ér benne). Végül maganba mentem, mert nem akartam a Szent természetes szülés miatt belehalni,csakhogy a természetes szülés rátájuk jobb legyen.
5/34 anonim válasza:
Ja és vagy 10 réteget vágnak át szóval nem a könnyebb út. Ez egy komoly hasi műtét, 6 hónap után mondhatom azt hogy nem fáj a heg.
6/34 anonim válasza:
Vannak kórházak, ahol elsöprő többségben császároznak.
7/34 anonim válasza:
2021. Áprilisban szültem hüvelyi úton. Mindketten egészségesek vagyunk azóta is.
8/34 anonim válasza:
Tavaly decemberben szültem hüvelyi úton. A mellettem lévő szülőszobán is nyomott épp valaki. Itt laknak a környéken, szoktuk őket látni. Egyikünk sem sérült.
9/34 anonim válasza:
Ez fura, én inkább azt látom, hogy a nagy természetességpárti szemlélet van nyomatva mindenhol. Mondjuk az más kérdés, hogy ebből mennyi valósul meg gyakorlatban... Viszont én több olyat hallok, hogy nem császároznak, csak ha vészhelyzet van.
10/34 anonim válasza:
én is 2021-ben szültem hüvelyi úton, pedig császárt akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!