Ki hogy élte meg a császározást? Mennyire hatott az érzéstelenítő?
Az első fizikailag nem volt gáz, annyira szenvedtünk már mindketten, hogy megváltás volt. Indított szülés, 23 órán át falkaparós 2 percesekkel, nem volt semmi íve, a semmiből lett azonnal brutális. Lelkileg rosszul éltem meg, csalódtam magamban és a testemben.
A második szépen magától indult, több, mint 2 napig vajúdtam, de fokozatosan lett egyre kellemetlenebb, így minden összehúzódásnak tudtam örülni. A baba szívhangja miatt lett végül császár, így a lelki részével rendben vagyok, fizikailag viszont a 2. műtét borzasztó volt, pánikrohamom volt, hánytam, a vérnyomásom össze-vissza ugrált.
A harmadik babámat sikerült megszülnöm, imádtam minden percét és bármikor újra csinálnám.
Teljesen hatott nem éreztem semmit.
Nem éltem meg jól,mert nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam úgy kiteritve.Amugy én semmilyen szülésre nem készültem,úgy voltam vele,gyerek meg nem maradt bent 😂
Az első császáromkor mellé szúrt az anesztes, be is vallotta, amikor kiabáltam az őrült fájdalomtól, miközben a doki a nyitott hasamon dolgozott. Akkor kaptam egy lórúgásnyi gázt, amikor kiemelték a kisfiamat, addig nem igazán lehetett, nehogy Őt is elkábítsa. Kegyetlen fájdalom volt hosszú perceken keresztül.
A második, majd a harmadik császáromtól a szörnyű emlék miatt nagyon féltem, de nem volt semmi gond, hatott a gerincérzéstelenítő.
4
Miért írsz butaságokat?Vagy addig boknek míg el nem találják a megfelelő helyet,vagy ha valamiért nem sikerült jól akkor kiütnek mint a xart ahogy leesik hogy gond van , függetlenül attól hogy a babának jut e belőle egy minimális vagy sem.Ruti műtét nem koncolnak élve csak hogy tökéletes apgardja legyen a gyereknek
5-ös pedig van ilyen,nem is egy.
Nekem sima műtét volt,volt persze hányingerem, szúraskor remegtem, a kikötés nem zavart. Szépen megműtöttek, de utána pokoli fejfájasom lett, ezért kaptam egy vértapaszt vagyis a saját véremmel elállították a gerincfolyadék további folyását( ezért fájt a fejem pokolian). Egyből elmúlt ha ez nincs hetekig fájt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!