Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hulye kérdés de császáro...

Lehet hulye kérdés de császáros szülésnél amíg nem megy ki az érzéstelenítő hatása széklet es vizelet megindul magától ?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vizeletre van katéter berakva. Széklete pedig lehet h van, de úgy ahogy van a lepedőt ami alattad van kiveszik és raknak másikat, mikor már feltudsz állni és tudsz bugyithúzni
2021. okt. 7. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezért kaptam előtte pezsgőkúpot, az kipucolt valamennyire. Katétert pedog addig nem veszik le,míg nem allhatsz fel
2021. okt. 7. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Vizeletnél katéter van igen, de pl nekem, miután kivették a katétert, és szép lassan kezdett visszatérni az érzékelés a lábammal, még órákra rá sem tudtam pisilni, pedig kellett, de nem jött csak 1-2 csepp. Kakálni pedig 2 nappal később se tudtam rendesen, de mikor még érzéketlen volt a műtét után se kakkantottam be. Szerintem műtét alatt se mert annak azért van szaga éreztem volna.
2021. okt. 7. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:
És természetes szülés után is kell katéter? Vagy nem gyengül le annyira az alsó rész?
2021. okt. 7. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem a záróizmok tartanak, nem az van elérzéstelenitve.
2021. okt. 7. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem délután műtöttek. Utána felnőtt pelenka+ katéter. A katétert hajnalban kivették és másik pelenkát adtak. Itt 24 óra a fekvés
2021. okt. 7. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Programozottnál a műtét előtti estétől nem lehetett enni, inni, előtte olyan 2 órával adtak beöntést. Nálunk 6 óra volt csak a fekvés, addigra kiment az érzéstelenítő. Akkor kihúzták a katétert és kikísértek a mosdóba. Pisiléssel nem volt gondom, nagydolog meg csak másnap lett mit.
2021. okt. 7. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetes szülés után még a szülőszobán elküldenek pisilni. Ha nem megy (nekem nem ment, pedig inger volt), akkor betesznek egy katétert, hogy kiürüljön a hólyagod, hogy a méhnek legyen helye visszahúzódni (azt hiszem).
2021. okt. 7. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!