Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után szervek visszarend...

Szülés után szervek visszarendeződése?

Figyelt kérdés

Más is ennyire kellemetlenül éli meg ezt a folyamatot?

Az első napokban szerintem a tüdőm "lezuhanása" okozott nehézséget a mozgásban, terhelésben. Egy hete szültem, most a beleim és a gyomrom nem túl komfortosak, köldöktájon mozgásra konkrétan fáj... Ezt még nem hallottam senkitől, így kérlek osszátok meg velem, hogy tapasztaltatok-e hasonlót!

2022. jún. 10. 09:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindkét szülés után éreztem ezt.

Pluszban alul is olyan érzésem volt, hogy elhagyom a méhem. Sokáig tartott.

2022. jún. 10. 16:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor még várok türelmesen pár napot, hátha múlik. A tüdőmet mondtam még a kórházban a vizitnél, az volt a válasz, hogy ilyenkor minden fura érzés természetes. Szerencsére azzal már nincs gond, talán az már visszatalált a helyére. :)

Nekem az első séták voltak brutálisak a tüdőm "helyezkedése" miatt. Mindenki azt hitte a gátsebem miatt közlekedek ilyen megfontoltan.

2022. jún. 10. 18:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ezt az első természetes szülésem után éreztem. Igaz nem pontosan úgy, mint te. Ha háton feküdtem korgott a gyomrom, kortyogott bent minden.

Éreztem, hogy mozgolódnak a beleim.

A szobatársam mondta, hogy most rendeződnek vissza a szerveim!

Fájdalmam nem volt.

2022. jún. 10. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!