Szülés után szervek visszarendeződése?
Más is ennyire kellemetlenül éli meg ezt a folyamatot?
Az első napokban szerintem a tüdőm "lezuhanása" okozott nehézséget a mozgásban, terhelésben. Egy hete szültem, most a beleim és a gyomrom nem túl komfortosak, köldöktájon mozgásra konkrétan fáj... Ezt még nem hallottam senkitől, így kérlek osszátok meg velem, hogy tapasztaltatok-e hasonlót!
Mindkét szülés után éreztem ezt.
Pluszban alul is olyan érzésem volt, hogy elhagyom a méhem. Sokáig tartott.
Akkor még várok türelmesen pár napot, hátha múlik. A tüdőmet mondtam még a kórházban a vizitnél, az volt a válasz, hogy ilyenkor minden fura érzés természetes. Szerencsére azzal már nincs gond, talán az már visszatalált a helyére. :)
Nekem az első séták voltak brutálisak a tüdőm "helyezkedése" miatt. Mindenki azt hitte a gátsebem miatt közlekedek ilyen megfontoltan.
Én ezt az első természetes szülésem után éreztem. Igaz nem pontosan úgy, mint te. Ha háton feküdtem korgott a gyomrom, kortyogott bent minden.
Éreztem, hogy mozgolódnak a beleim.
A szobatársam mondta, hogy most rendeződnek vissza a szerveim!
Fájdalmam nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!