Szülés után szervek visszarendeződése?
Más is ennyire kellemetlenül éli meg ezt a folyamatot?
Az első napokban szerintem a tüdőm "lezuhanása" okozott nehézséget a mozgásban, terhelésben. Egy hete szültem, most a beleim és a gyomrom nem túl komfortosak, köldöktájon mozgásra konkrétan fáj... Ezt még nem hallottam senkitől, így kérlek osszátok meg velem, hogy tapasztaltatok-e hasonlót!
2x szültem, sosem ereztem ilyeneket.
2.szülés utan alul a csontjaim visszarendeződése fájt, de ennyi.
Én is használok hasleszorítót, így tényleg jobb. De mondjuk a hajnali kelés így elég kellemetlen, nehéz ellátni a babám, fáj belül mindenem.
Szerencsére se csontozatban, se gátseb környékén nincs semmi egyéb fájdalom. Szoptatásnál a méhemet érzem, kicsit görcsölget, de ennyi.
Igazából nem tudom, hogy ez belső diszkomfort normális érzés-e, vagy orvoshoz kellene-e fordulnom, ezért született a kérdés.
Nekem végig nagyon fent volt a baba alig kaptam levegőt ugyan császárom volt de az első felállásnál mintha lezuhantak volna a szerveim szerintem még egy hétig máshogy kaptam levegőt.
Szoptatásnál a görcs teljesen normális megy össze a méhed. Azt szokták mondani az első 6 hétbe majdnem minden normális, de ha megnyugtat hívj fel egy orvost.
Nálam egyszer sem volt ilyen…
Szeles voltam a kórházban még.
Meg amíg ott voltam meg pár napot éreztem a méh súlyát, valahogy a súlypontom volt más.
Egy ponton fájt a hasfalam.. nyomásra 3 èvvel az utolsó után is érzem.
Mindig ott nyomta ki magát mind2 gyerek.
Mindkét szülés után éreztem ezt a rendeződést. Pedig az első természetes, második császáros volt. Mindkét esetben nem tudtam beszélni, egy teljes mondatot csak szakaszosan tudtam elmondani, mert egyszerűen nem tudtam használni rendesen a tüdőm.. Rajtam kívül senki nem volt így a szobákban.
Szerintem innen már csak jobb és jobb lesz. Ha nincs se vérzésed, se lázad, gyulladásod, fájdalmad, akkor nem hiszem hogy gond lesz. Ha nem múlna, akkor gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!