Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tatabánya környéki kismamik!...

Tatabánya környéki kismamik! Ajánlanátok nekem szülészorvost, illetve szülésznőt a tatabányai kórházból?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 18:59
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Kedves Thera! Nagyon sajnálom, hogy ilyen korán kellett világra hoznod a babát, de remélem minden rendben van a lehetőségekhez képest!Mitől kaptatok toxémiát, ha meg szabad kérdezni? Mi holnap leszünk 19 hetesek. :)
2010. dec. 20. 18:07
 32/35 anonim ***** válasza:

Kedves Thera! Én is sajnálom, hogy a kisbabádat ilyen korán meg kellett szülnöd. Mi történt, hogy kezdődött? Befektettek előtte, vagy rögtön császároztak? Jól van a picúr?

És milyen volt Pazár doktor? Én is hozzá járok, csak kíváncsiságból kérdezem, hiszen szülni majd csak februárban fogok.

2010. dec. 20. 20:40
 33/35 anonim ***** válasza:

Pazárról

Férjem nővére hozzá járt mindkét terhessége alatt. Felfogadta szüléshez, merthogy milyen aranyos, meg rendes, stb., de egyiknél sem volt ott, így másnál kellett szülnie. No comment.

Munkatáram feleségén kontár munkát végzett, a nő kishíján ottmaradt:(

2010. dec. 21. 13:39
 34/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok Thera vagyok! Sajnos kinyílt a méhszájam 2 ujjnyira és felfertőződött a magzatvíz, ami el is folyt 1 nap alatt,addig fektetek be és másnap ki kellett venni a babát, hogy ő ne kapjon fertőzést.Sajnos a tüdeje nagyon éretlen még, géppel lélegzik, néha egyedül, de gyenge. Minden nap megküzd az életéért, újraélesztik...kivagyok!

A Pazár doktor úr nálunk életet mentet, hálás vagyok neki, de azt is elhiszem,hogy ha rossz élményeitek is vannak vele. Minden nőgyógyászról hallottam itt Tb-án már jót is rosszat is, de bízni kell.Velem türelmes és figyelmes volt, még a babát is megnézte az intenzíven minden nap, hozzám is bejött mindig.Előtte nem is ismertük egymást nem fogadtam meg dokit.

2010. dec. 21. 18:44
 35/35 anonim ***** válasza:
Nekem Eszlári volt a dokim. Tényleg szépen varr és rendes volt szülésnél. Sokat segített. Hálás vagyok neki, illetve Hlogyikné Orsi volt a szülésznő, ő is fogadott volt. Végülis nekem bejött mindkettő, bár lehet a pénz beszél :) De nem bántam meg, mert elkellett a segítség :)
2011. ápr. 20. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!