Tatabánya környéki kismamik! Ajánlanátok nekem szülészorvost, illetve szülésznőt a tatabányai kórházból?
Sziasztok, a márc. 6-ra kiírt kismama vagyok(Teca),gratulálok a kislányokhoz! :)
Nekem is van kirakva egy kérdésem, ha gondoljátok nézzetek be oda is , már írkálunk egy páran kismamik tb-ról,a tapasztalatokról.Így találtok meg:
Tatabányaiak írnátok nekem tapasztalatokat?(gyermekvállalás,nevelés-terhesség)
Tőlem nem kértek az AFP-nél vizeletet. Csak a 12. heti vérvételnél kellett. Hogy vagy kedves kérdező?
Mi voltunk múlt héten 4D-n Pesten, de nem nagyon akart együttműködni a kislányunk. Szóval 2 hét múlva megpróbáljuk itt Tatabányán is, hátha. Akkor leszünk 30 hetesek. :)
Szia, én a 12.15. 22.30-as hozzászóló vagyok! Sokat írtam már neked eddig is, de képzeld egy hete megszületett a kislányom toxémia miatt 27 hetesen, sürgősségi császárral a Pazár doktor úrnál!!! :)
Messzemenőkig meg vagyok vele és a kórházi dolgozókkal elégedve, persze mindenhol vannak kivételek, de velük nem kell foglalkozni.Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar bekerülünk a kórházba, de most már mindegy, jól vagyunk.
Ha kérdésed lenne esetleg, akkor szívesen válaszolok! Thera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!