János kórházban szülészorvost ajánlanátok?
Keresek olyan jó szülészorvost a Jánosban, akinek nincs fix tarifája.
Hallottam már dr. Baltschik nevét, aki érdekelne, de segítenétek hogy mennyi nála a szülés és a tg díj?
Más orvosok is érdekelnek. Esetleg van olyan aki a kórházba ment rendelésre, de a szülésre fogadott csak orvost?
Én dr Szuromi Andrásnál szültem, ő sem mondott fix árat, hanem amennyit gondolok.
Terhesgondozásra a magánrendelőjébe jártam (7ezer havonta, utolsó hónapban heti 2ezer, utána meg már ingyen jártam a kórházba ctg-re+flowmetriára).
Nagyon szuper doki, ezer százalékig meg vagyok vele elégedve!!
A kórházban mindig ő fogadott, soha nem késett, szülés után a szabadnapján is bejött meglátogatni.
Túlhordtam a babámat, volt, hogy fél órát vigasztalt a kórház folyosóján egy padon, úgy bőgtem (kicsit kikészültem a túlhordástól).
Vérvételeket is ő intézte, nem passzolt le a nővéreknek. Ctg-re is ő rakott fel, ezt sem bízta másra.
Szóval én őt nagyon ajánlom.
Köszi a válaszokat.
A Szuromi dr.-t nekem is ajánlották, de nekem nagyon szemtelenül fiatalnak tűnik. Kb. mennyi idős?
Én dr. Szathmáry Gáborhoz járok. Nála sincs fix tarifa a szülésnél. Én magánban járok hozzá, de azt hiszem a kórházban is van rendelése (nem biztos). Viszont a nagy ultrahangokat, ctg-t a kórházban csinálja ingyen, úgy hív be, hogy ne kelljen várnod. Nagyon kedves és segítőkész, mindent meg lehet vele beszélni. Szülésnél is egy csomót benn volt, nem csak a végén, utána minden nap meglátogatott. Úgy tudom, ha esetleg császárra kerülne a sor, ő olyan vágási technikát alkalmaz, ami nem vágja át az izmokat, így sokkal könnyebben gyógyul és szebb is lesz!
Még semmi rosszat nem hallottam róla, ráadásul nagy tapasztalata van, ő az egyik legjobb szakember a kórházban.
2.vagyok.
Két óvódás fia van a Szurominak. Szerintem 35 körül lehet. A neten találtam róla 2002-es bejegyzést is, ahol szülésről volt szó, szóval 8 éve már legalább dolgozik.
Egyébként ő homeópátiás szakember is, a természetesség és természetes szülés híve, ameddig lehet. Igyekszik gátvédelemmel szülni. Ha jól van a baba, akkor nem engedi inkubátorba tenni szülés után, hanem ragaszkodik hozzá, hogy az anyával maradjon. Az én teljesen egészséges 10/10-es apgarú babámat (3800gr született) is el akarták vinni inkubátorba, de szerencsére nem engedte, hanem egyből rámtette cicizni. Én késő este szültem, a csecsemős nővérek el akarták venni tőlem a babát, de én vele akartam maradni, és a Szuromi direkt szólt nekik, hogy engem hagyjanak békén a babámmal együtt, ne vegyék el tőlem.
Szóval nagyon kedves ember szerintem.
Megint 2. vagyok.
Ma voltam 6 hetes kontrollon, és épp mondta a Szuromi, hogy most volt a szülinapja, 39 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!