Hogy lehet ezt felfogni?
Ma feküdtem be a kórházba , mivel holnap reggel a vegyes páros ikreimet programozott császárral a világra segítik.... 🙃
Nincs még gyerekem , és most egyszerre 2 is lesz, ráadásul holnap ... 😆 félek, iszonyatosan . A műtéttől, attól hogy meglátom őket, attól hogy nehogy bajuk legyen, attól hogy fájni fog a hegem, attól hogy hogy fogom tudni ellátni őket, kb MINDENTŐL!! igazából csak rinyálni jöttem ide, meg talán 1-2-3-4 .... biztató szóért ! 😁😁😅😅🤣🤣🥰🥰😍😊🥲
Hát izé..
Mint ikres anyuka, az a legjobb tanácsom, hogy ma éjszaka még aludj egy jót, mert a következő 1-1,5 évben nem nagyon lesz rá alkalmad.
Szerintem egy gyereknevelésben nagyon nehéz minden időszak , legalábbis az a része hogy folyton aggódsz és félsz ,ne hogy valami bajuk legyen vagy hogy mindent jól csinálj :) ennek ellenére persze a legszebb dolog szerintem .. persze ez a félős,aggodós dolog gyerek és szülő függő is :D vannak olyan babák és gyerekek akik nem hasfájósak vagy nem viseli őket meg a fogzás ,és ritkán betegek , nem túlságosan válogatósak ételek terén, és vannak ezek ellentéte mint pl az én fiam is :D és vannak szülők akik nem túl aggódóak vagy paramamik :) van akinek több a segítsége de vannak akiknek sajnos nincs .. nekem van, de persze csak akkor ha nagyon kell ,pl orvoshoz megyek vagy hosszú útra valamit intézni .. két gyerekkel remelem neked viszont lesz segítséged :D eleinte lesz szerintem inkább nehezebb de aztán valamivel egyre könnyebben Inkább .. es a műtét miatt ne aggódj szerintem . Nekem is sürgősségi császárom volt bár en természetes úton szerettem volna de mivel már tapasztaltam h milyen a császármetszés biztos h a másodiknál es azt szeretném ha lehetne :D nekem a.hegem 15kapcsos volt a vékony alkatomon kb úgy nézett ki mintha az egész Hasam fel lenne vágva xd de nagyon szépen begyogyult es egyáltalán nem fajt
Kitartást , sok erőt nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!