Elégedettek voltatok az étellel, amit szülés után a kórházban kaptatok?
Érdemes a férjjel behozatni ételt, vagy el lehet viselni amit adnak?
Az Uzsokiban fogok szülni, ha ez számít.
11-es, senki nem hotel ételeket vár el, de mikor én bent voltam, szó szerint ehetetlen volt, pedig munkámból adódóan elég sok helyen kell ennem, és nem vagyok kényes.
Ráadásul covid alatt csomagot is bizonyos időpontokban lehetett feljuttatni, és volt, hogy a délben behozott csomagot este 8-kor hozták fel... Meg nem is tudtak minden nap küldeni csomagot.
Ami ehető volt, meg kevés volt nagyon. De akkor legalább ésszerűbben működött volna a csomag feljuttatás, de az sem, ennyivel kellett beérni, és lábadozó kismamáknak, meg úgy általánosságban egy betegnek sem tesz jót az éhezés, még ha mindent megeszik is.
"Tehát nem érted, hogy miért kellene emberszámba venni a betegeket?"
Szulesrol volt szó, nem betegségről. Külföldön hazakuldenek 3 óra múlva. De amúgy meg kapsz enni, max nem luxus minőséget.
Nem teljesen.
Reggelire 1 szelet kenyér, 2 szelet felvágottal.
Ebéd az finom volt mindig, alap esetben felnőtt adag. De én mind a 2 szülés után meg tudtam volna enni egy lovat is, igy nekem kevés volt. De finom volt. Minden nap leves (1x májgombóc, egyszer húsleves, mev egyszer paradicsom leves). Második (első nap petrezselymes krumpli sült csirkével, masodik nap krumlis tészta, harmadik nap volt a legfinomabb, rízstészta (életemben először ettem) sült hallal és kapros öntettel).
Plusz minden nap alma.
Nekem nagyon bejött, de mondom, éhes maradtam.
A vacsiról meg nem is beszélve. 1 szelet kalács kakaóval. Másnap 1 szelet kenyér joghurttal... szoval baromi kevés.
Nekem minden nap volt egy "ügseletes" aki jött látogatni és hozott enni.
2021szeptember végén szültem
22-es válaszoló, te tényleg ennyire korlátolt vagy? :)
Oké, a TERHESSÉG általában nem betegség. De azt ne mondd már nekem, hogy egy szülés szerinted semmiség és semennyire sem viseli meg a nőket...
A kérdésre a válasz:
Én magánkórházban szültem, maximálisan elégedettek voltunk a férjemmel a benti ételekkel. Pedig én alapból nagyon finnyás és válogatós vagyok.
Nem szülés, hanem egyéb kisműtét párnap benn tartózkodással.
Direkt szóltam, hogy cöliákiám van, diétázom. Első reggeli: májkrém, rajta az első vastagon szedett a búzaliszt. :D
Na, ezek után semmit! nem ettem meg, amit ott adtak, és hogyha a férjem nem veri ki a balhét, hogy márpedig nekem hoz be napi öt étkezésre való ennivalót, akkor szépen éheztem volna, míg benn vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!