Elégedettek voltatok az étellel, amit szülés után a kórházban kaptatok?
Érdemes a férjjel behozatni ételt, vagy el lehet viselni amit adnak?
Az Uzsokiban fogok szülni, ha ez számít.
2 császárok volt 2 különböző helyen.
Az első után normál étrendet kaptam a kórházban pl csirkecomb rizzsel és még is ettem. Joghurtot, nasit, gyümölcsöt kaptam otthonról csak. Ez teljesen oké volt.
A másik egy őskatasztrófa volt, az volt a téveszmejük, hogy műtét után csak petesejt lehet enni.3 napig minden nélküli húsleves, botmixerrel régészet nyúlós "krumplipüré" volt a menü. És akkor menjél nagyvécére... ráadásul geszt diabos voltam, a diabetológus utasított direkt, hogy a szülőszobán see hagyjam abba a diétát és utána se. Hozzá is voltam szokva egy rostmennyiséghez.
Ráadásul covi volt, csak hideg ételt lehetett küldeni. Szóval purpur kenyeret, téliszalámit és zöldséget ettem meg halkonzervet az ottani kaja helyett. Kefirt néha adtak.
Szóval abszolút lutri.
Tehát nem érted, hogy miért kellene emberszámba venni a betegeket?
Nemrég láttam facebookon egy videót, hogy az egyik szülészeten a kismama ököllel ütötte a zsemlét, de az olyan kemény volt, hogy megbsem repedt.
Nézd meg milyen menüt adnak egy osztrák, vagy egy német kórházban... nem ők csinálják rosszul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!