Milyen hangulatod volt közvetlenül szülés után, és a kórházban töltött idő alatt?
Figyelt kérdés
Hogyan éreztél a babáddal kapcsolatban? Jött az a mindent elsöprő érzés?2022. máj. 19. 11:48
11/13 anonim válasza:
Nekem fél év volt mire elkezdtem élvezni az anyaságot. 🙈
12/13 anonim válasza:
Nekem nem volt mindent elsöprő érzésem egyáltalán. Természetesen nagyon szeretem a babám, de nekem ez csak lassan kúszott be. Születése után közvetlen azt figyeltem hogy felsír e, aztán megnyugodtam. Én magam egész végig nyűgös voltam, állandóan éhes, szomjas, fáradt voltam és mindenem sajgott odalent. Nagyon magányosnak is éreztem magam, pedig ott volt mellettem a baba, beszélgettem a szobatársakkal, és a férjemmel is naponta többször.
13/13 anonim válasza:
Én is boldog voltam, amikor meglett. Persze a kórházban töltött napok alatt volt sírás is minden ok nélkül. Sajnos akkor nem tudtam szoptatni. Elláttam, gondoztam stb.,de amikor itthon voltunk és "csakazértis" megpróbáltam cicizetni és sikerült... Akkor jött az az igazi boldogság könnyekkel, de az viszont boldog könnyek voltak :D
Iszonyat hullámvasút volt a születése utáni pár nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!