Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen tüneteid voltak szülés...

Milyen tüneteid voltak szülés előtti napon vagy közvetlenül az nap?

Figyelt kérdés
Érdekelne ki mit vett észre magán, persze tudom, hogy ez egyéni.
2021. jún. 3. 00:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Semmit. Hetek óta fáradt voltam és puffadt a víztől, szülés előtt 2 nappal erős jóslófájásaim is voltak, semmi nem utalt arra, hogy pont harmadik nap fog beindulni. Egyre erősödtek a fájások, ebből tudtam, hogy azok már nem jóslók, de ennyi volt.
2021. jún. 3. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző nap délután majdnem 2 órán keresztül rengeteget mozgott a Kislányom, folyamatosan fészkelődött, mindenfelé rugdosott. Kívülről is eléggé látványos volt ahogy egyik oldalról a másikra vonul át a majd 4 kilójaval. Az első fél órát még viccesnek találtam, után már csak feküdtem, minden mozdulata fájt, kicsit meg is ijedtem hogy valami baja lehet. Éjszaka szivárogni kezdett a magzatvíz, szó szerint kirúghatta a ház oldalát. Előtte egy hétig teljes csendben volt, néha megmoccant, ilyet csak a születése előtti napon produkált.
2021. jún. 3. 01:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmit nem éreztem egyikkel sem.
2021. jún. 3. 01:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Rengeteget keményedett a hasam előző napokban. Már elkezdtem mérni is. Volt, hogy 1-5 percenként is, órákon át. Figyeltem, hogy rendszereződik-e, vagy hogy fájni kezd-e; de napokig nem volt ilyen.

Amikor tényleg beindult, még akkor is azt hittem, hogy ez is csak még egy ilyen nap lesz, mert fájni, egyáltalán nem fájt.

Pont nst-re mentem aznap. A kórházban lépcsőzve már éreztem, hogy kezd valami más lenni, mert arra sokkal erőssebbek és hosszabbak lettek ezek a keményedések, és ahogy elmentem wc-re, a nyákdugó is távozott.

Az nst-n mondták, hogy vajúdok, és már rendszeres fájásaim vannak, ami akkor még nem is fájt, csak erősebben, és hosszabban keményedtem.

Fájni igazából csak a burokrepesztés, és oxytocin bekötése után kezdett, de akkor meglepő módon annyira, hogy a fájáscsúcsokon már levegőt se kaptam.

2021. jún. 3. 03:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen, semmit nem éreztem
2021. jún. 3. 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Én egész nap wc-re jártam, szerintem vagy 6x voltam kakilni. Este jöttek a rendszeres fájások, előtte csak 1-1.
2021. jún. 3. 07:39
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Kicsit felfuffadt az arcom, nyugtalan voltam nagyon, fájt a hasam.
2021. jún. 3. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök fura volt előtte egy hétig folyamatosan 10perces kis fájásaim voltak (joslók) persze kórházba mentünk,mert azthittük szülünk és nem ment tovább a dolog az orvosok próbáltak minden félét , de nem volt hajlandó beindulni semmitől. Majd egyik reggel arra keltem , hogy nem 10 perces hanem 20 -30 perces fájásaim voltak és mint kiderült az volt az igazixD pedig semmi különbség nem volt csak , hogy 20-30 perces ....ettől repedt meg a burok és meg is lett a baba.
2021. jún. 3. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Megduzzadt a szám, hasmenésem volt, rossz volt a közérzetem.
2021. jún. 4. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi, a 4 evesemmel meg elbicikliztunk a Lidlbe.
2021. jún. 8. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!