Milyen tüneteid voltak szülés előtti napon vagy közvetlenül az nap?
Rengeteget keményedett a hasam előző napokban. Már elkezdtem mérni is. Volt, hogy 1-5 percenként is, órákon át. Figyeltem, hogy rendszereződik-e, vagy hogy fájni kezd-e; de napokig nem volt ilyen.
Amikor tényleg beindult, még akkor is azt hittem, hogy ez is csak még egy ilyen nap lesz, mert fájni, egyáltalán nem fájt.
Pont nst-re mentem aznap. A kórházban lépcsőzve már éreztem, hogy kezd valami más lenni, mert arra sokkal erőssebbek és hosszabbak lettek ezek a keményedések, és ahogy elmentem wc-re, a nyákdugó is távozott.
Az nst-n mondták, hogy vajúdok, és már rendszeres fájásaim vannak, ami akkor még nem is fájt, csak erősebben, és hosszabban keményedtem.
Fájni igazából csak a burokrepesztés, és oxytocin bekötése után kezdett, de akkor meglepő módon annyira, hogy a fájáscsúcsokon már levegőt se kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!