Közvetlenül szülés után milyen betétet használtatok?
Figyelt kérdés
Tenna ladyt javasolták. Abból melyik fajtát?2020. jún. 16. 14:46
2/10 anonim válasza:
Tenna pants-et használtam. Ez egy felnőtt méretű bugyipelenka, nem kell hozzá külön bugyi. Puha, extra nedvszívó, kényelmes, nem mozdul el, nem ázik át.
3/10 anonim válasza:
A kórházban adtak nagyon vastag betétet, de amúgy Tena ladyt vittem. Itthon már csak sima Always betét kellett.
5/10 anonim válasza:
Steril vattát+gézlapot.
Vittem magammal betétet is, de a nővérke mondta, hogy inkább a vattát használjam amíg nagyon erős a vérzés.
8/10 anonim válasza:
Tena comfort original.
Ez olyan nagy hogy mar ijeszto.
Az idos nenik is ezt kapjak az idosek otthonaban.
Nekem egy ottani nover ajanlotta.
Nagyon bejott, sosem volt gond.
9/10 anonim válasza:
Tena pants eddig 2 szules utan, harmadiknal sem lesz maskepp. Egyszer sem kellett haloingbol vert mosnom,pedig az nalam sima menzesz idejen is elofordul sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!