Érdemes a kiírt időben befeküdni a kórházba ?
Minek???
Engem borzasztóan frusztrálna a kórházi környezet, az, hogy ott vagyok egyedül. Vagyis nem egyedül, hanem 4-5 másik idegen nővel... De a párom nincs ott velem. Vagy hogy egy jót aludni nem lehet, mert vizit van, az egyik horkol, a másik forgolódik stb. Ha nincs panaszod, nem fognak veled foglalkozni bent sem többet. Ha van, majd szólnak, hogy feküdj be.
Az első terhességemnél betöltött 40.hét után be kellett feküdni. Az nálam vasárnapi nap volt, de mivel volt fogadott dokim, elég volt szerdán bemenni. Még aznap éjjel meg is indult a szülés, csütörtök délre lett meg a lányom.
Most a második babámat várom, most már csak 41.hétnél fektetnek be. Így betöltött 40.hét után már 2 naponta kell mennem NST-re. Csináltak UH-ot is, mérnek vérnyomást, tesztelik a vizeletet. Szerintem bőven jó így, hogy nem kell bent lenni.
Ezt el is felejtheted.
A korház nem egy hotel. Ott akkor maradhatsz, ha indokolt. Ilyen nincs, hogy csak úgy befekszel, mert otthon nincs kedved lenni.
Egyébkent eszembe nem jutna. Azt a 3 napot is nehéz volt kibírni.
A kaja is szar, pusztulat meleg van, aludni nem lehet, kb feküdni lehet egész nap, mert mást nem tud az ember....
Furcsán néznének a recepción, ha csak úgy megjelennél, hogy te jöttél befeküdni.
Ha szükséges, az orvos szólni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!