Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan tudnék másik kórházban...

Hogyan tudnék másik kórházban szülni?

Figyelt kérdés
Másik kórházban szeretnék szülni, mert a helyi kórházról csak negatív véleményeket hallottam, ráadásul az sem biztos, hogy beengedik a férjemet. Magánkórházakat végig jártuk és elutasítottak veszélyeztetett terhesség miatt. Mit kell tennem ahhoz, hogy egy másik város kórházában szülhessek? 37 hetes vagyok.

#szülés #kórház #Másikkórház
2022. máj. 13. 16:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

2 megoldás van.

Vagy Bejelentkezel oda (nem kell állandó, elég a tartózkodási, de figyelj arra hogy szülés után jelentkezz ki, különben a vedono nem lát el, és másikhoz kell menned.)

A második hogy 5 perces fajasokkal esel be. Akkor már nem küldenek el.

2022. máj. 13. 22:20
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Aktív vajúdással bárhol kötelesek ellátni.
2022. máj. 14. 23:09
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

12es, kivéve ha még nem olyan előrehaladott mert akkor elküldhetik.

Kérdező hát ez már kb késő, a terhesség elejétől, ha magándokihoz jársz, ő el tudta volna intézni hogy ott szülj ahol ő dolgozik.

2022. máj. 15. 13:46
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
13-as. Az aktív vajúdás azért aktív, mert előrehaladott.
2022. máj. 15. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14!

Na és azt a nő, mint laikus ugye simán meg tudja állapítani maganak?

2022. máj. 15. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogyha lakcímileg átjelentkezel valahova, akkor bekavarhat az, hogy a védőnő, gyerekorvos területileg nem ott van, azt is át kéne vinni... de akkor szülés után, meg vissza minden? Nem tudom, nekem ez fura.

A legegyszerűbb tényleg, ha besétál az ember 5 perces fájásokkal, de ez pl. nyilván nem működik, ha túlhordás, vagy bármilyen más indok miatt indítani kell.

2022. máj. 15. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:
15. Meg.
2022. máj. 15. 16:14
 18/20 anonim ***** válasza:

17!

Vagy mégsem.

2022. máj. 15. 16:29
 19/20 anonim ***** válasza:

a védőnőhöz jó esetben már terhesség alatt jársz. nem fogja a lakcímkártyád nézni szülés után. Sőt, a gyerekét sem! Amin egyébként az állandó lakcím lesz, mert alapértelmezetten az édesanya állandó lakcímét kapja a gyermek.

A gyerekorvos sem kérte soha az én irataim, mellesleg oda is becsekkoltam egy hónappal szülés előtt, hogy jövünk majd a babàval. Szóval nem sürgős kijelentkezni...

2022. máj. 15. 16:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha van $ akkor szülés előtt 1 héttel elmentek nyaralni abba a városba ahova menni akarsz és mikor indul oda mész
2022. máj. 19. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!