A Szent Imre kórházba mikor és hogy kell jelentkeznem? Ott fogok szülni mert területileg oda tartozom, de terhes gondozásra magánba járok egy olyan orvoshoz aki másik kórházban szokott lenni.
Szerintem ha oda tartozol, akkor simán felhívod, kérsz időpontot és ennyi.
Nem foglalkoznak vele, hogy te éppen magán dokihoz jársz gondozásra.
Simán felhívod, és mész ctg-re, ha oda szeretnél.
Én arra sem oda jártam, de terminus túllépés után a hétvégire igen ( ottani protokoll szerint olyankor 2 naponta kell, dokimhoz pedig csak hetente lehetett)
Szüléskor besètáltam ott mindent megkérdeztek, amikor a papírokat leadtam.
Én 11. kerületi lakosként a Szent Kristófba jártam SZTK rendelésre (+ védőnőhöz körzet szerint), de az sincs összeköttetésben a kórházzal. (Vagyis mindenhol felveszik az adatokat külön-külön)
Ha eljön az idő Ctg-re, az orvosod mondani fogja és oda irányít majd (Szent Imre Kórház, Bártfai utcai bejárat)
Felhívod a telefonszámot, kérsz időpontot. Mielőtt felmész, a recepción regisztrálod magad, és onnantól kezdve a rendszerben vagy. Én 2x voltam, a 3.
időpont napján beindult a szülés, úgyhogy mentünk a szomszédba :)
Szüléskor a szülészetre kerülsz, vajúdás közben le fognak ültetni és felveszik ott is az adataidat, amit vittél magaddal korábbi leleteket, azt átnézik, adminisztrálják, szülés után 2-3 nap pedig kapod a zárójelentést és mehetsz haza.
Legalábbis velem így történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!