Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt köztetek, akinek a nem...

Volt köztetek, akinek a nem várt napján kis barnázás jelentkezett, és végül kiderült hogy terhes?

Figyelt kérdés

Velem most ez a helyzet. Mára nem vártam, és eddig csak délelőtt barnáztam egy picit, alig volt valami a wc papíron. Nem így szokott kezdődni a menstruációm, hanem rögtön rendes piros vérrel.

Volt aki barnázott a nem várt napján, és terhesség lett belőle? Reménykedhetek?

Tesztelni most nem tudok még .

2020. aug. 21. 17:24
 1/5 Wonderwomen ***** válasza:
100%
Szerintem meg fog jönni, csak kicsit később. Nem minden menzesz egyforma.
2020. aug. 21. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:

A barnázás is vér. Valószínű nem vagy terhes, semmilyen vérzés nem normális terhesség alatt.

Pláne ha nemvárt napján vagy, ez meg fog jönni sajnos. De talán legközelebb :)

2020. aug. 21. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor terhes lettem nem volt ilyen.

Néha a mensim hasonlóan indul, de pl kémiai terhességnél is ezt csinálta, tele voltam halvány pozi tesztekkel és elkezdtem barnázni, kis maszat reggel, este semmi, kezdtem reménykedni, majd másnap erős vérzés, a teszt még mindig pozi, sőt erősödött, a vérzés maradt, így tudtam nincs baba, harmadik nap már hómező volt a teszt. Biztos ami biztos alapon teszteltem.

A szervezetünk nem robot, bármikor indulhat furán a mensi, de igen akár terhesség is állhat a háttérben, de ezt a nem várt napján korai lenne kijelenteni, pláne barnázásnál. Nem várt napján ez nagyobb eséllyel mensi, és amúgy sem jó ilyenkor még babában reménykedni, mert nem jó jel a barna. Ha már így indul, az csak aggodalmat szül. Szóval várd inkább a mensit, és sok sikert a következő ciklusban :)

Ha baba miatt indulna furán már most a teszted pozi lenne, de akkor meg progit kéne kérni.

2020. aug. 21. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem rózsaszínes pecsételés volt, meg pozitív teszt. Meg is ijedtem rendesen. Kaptam rá progeszteront.kiderult,h hematoma volt. 12.hetig szedtem a progit.

33hkm.

2020. aug. 22. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem most van ugyanez 10. Én kellett volna megjönnie, 11.én estefelé volt pisilésnél egy kicsi barkázás (de bugyin meg betéten semmi). Azóta sincs semmi, csak néha görcsölök, de az sem ugyanolyan mint szokott. Véled mi lett azóta?

2020. szept. 12. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!