Peteérés után 1 héttel elkezdtem barnázni. Azóta minden reggel (mai a 4. nap) minimálisan nagyon de jelentkezik a barnázàs es folyamatosan megjön érzésem van. Mitől lehet?
Szia!
Eddig 2 okbólból barnáztam nemvárt előtt.
1. sajnos méhenkívüli volt
2. progeszteron hiány.
Igen, sikerült:) Abban a hónapban, amikor először kaptam a pótlást, már terhes is maradtam. Már 10 hós:)
Majd írd meg mi lett az eredmény.
Köszönöm!
De jo, gratulálok! :)) es még azt megkérdezhetem,h mennyi ideig próbálkoztatok előtte? Mármint amikor kiderült a progi hiàny.
Írok mindenképp:)
A méhen kívüli júniusban derült ki (7+1 naposan vették el). Hétfői nap volt, hétvégén rendesen megjött.
Még 4 ciklus volt 5.-ben maradtam terhes. De azt a 4-et ki kellett várnunk, de hőt mértem, de barnáztam. 4. ciklus végén mentem dokihoz, hogy progihiányom lehet. Írt gyógyszert, mivel az első terhességem alatt is kellett pótlás (akkor volt a nagyobb 2,5 éves), ezért írt egyből.
Tehát kiderült, köv. ciklusban gyógyszer, 1. próbálkozás, terhes lettem.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!