Barnázás menzesz helyett,2nappal az esedékes előtt kezdődött és kihagyásokkal jelentkezik. Terhesség állhat fennt?
Figyelt kérdés
Próbálkozunk a babával, de most elbizonytalanodtam. Érdemes tesztelni vagy tudjam be gyenge menzesznek? Még nem volt ilyen, bár 9 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót 8 év után.2019. jan. 3. 11:49
1/5 anonim válasza:
Szia! Nem biztos,hogy sokat segít a válaszom, de jelenthet terhességet a barnázás, több ismerősöm is ebből jött rá, hogy várandós. Viszont nálam éppen fordítva működik, sokszor késett már mióta próbálkozunk és a barnázás kihagyásokkal is menzeszt jelentett az én esetemben. Pedig nem volt rám jellemző a menzesz előtti barnázás.. Tesztelni előbb nem érdemes, van akinél már ilyenkor is mutat de jobb megvárni az esedékes menzesz napját. És reggeli elsőből 10essel tesztelni!
Drukkolok neked!
2/5 anonim válasza:
Nekem progeszteron elégtelenség okozott ilyet. Pár ilyen nap után mindig megjött rendesen. Milyen volt a ciklusod az előző 9 hónapban? Vezetsz hőgörbét, ovutesztelsz, vagy valami?
3/5 A kérdező kommentje:
Éppen ezért furcsálom, mert rendesen 28-29 napos ciklusaim vannak, mindig piros vérzéssel kezdődik. A barnázás a várható előtt két nappal volt, majd két napig elmúlt, egyik reggel megint volt, ma pedig csak a wc papíron. A menzeszemnek 3 napja kellett volna jelentkeznie normál menetrend szerint, úgy látszik a barnázás is abbamarad. Néha hol az egyik oldalamat érzem, hol a másikat, aztán napokig semmi fájdalom.
2019. jan. 3. 12:54
4/5 A kérdező kommentje:
Amikor nem barnázok totál szárazság van.
2019. jan. 3. 12:56
5/5 anonim válasza:
Ha már késik érdemes egy tesztet elvégezni,nincs veszíteni valód....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!