Menzesz helyett fehér nyúlós folyás valakinek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma kellene elméletileg el múlni a menszeszemnek de nem jött meg ehelyett tojás fehér nyúlós állagú folyásom van pici alhasi szurkálás szerintetek mi lehet ez volt már valakinek ilyen?2018. dec. 29. 17:49
1/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy nem jött meg, hanem fehér folyásod van, az teljesen rendben van. Majd egy-két nap múlva megjön. Én egyszer nagyon beparáztam, mikor az amúgy napra pontos menstruációm már 3 napja késett, és helyette folyásom volt, mindenhol azt olvastam, hogy tuti terhesség, de nyugi, nem az. Vagy hát na, nyilván lehet az is, de feleslegesen ne aggódj, előfordul az ilyen.
2/7 anonim válasza:
Vagy tesztelsz vagy varsz nehany napot hogy megjojjon. Ennyit tudsz tenni
3/7 anonim válasza:
Ez a nyúlós azt jelenti,hogy most van ovulációd
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat hát nem tudom lesz már most néha görcsök is mintha meg akarna jönni meg a derekam is fáj úgy hogy szerintem egy két nap és még jön
2018. dec. 30. 12:15
5/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy ennyire el tolódik?
2018. dec. 30. 12:16
6/7 A kérdező kommentje:
A naptár szerint 12en volt peteérés
2018. dec. 30. 14:45
7/7 anonim válasza:
Szia velem is ugyanez van,mi lett végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!