Hogyan tudnék másik kórházban szülni?
Magankórházak miért utasítottak el?
En a Maternityn szültem, pedig nem volt egyszerű eset…. Fel se merült h ne szülhetnék ott.
Gondolom későn jelentkezett, azért.
Amcsik korhaz másik varos is?
Csak mások negatív véleményei miatt nem szeretnél ott szülni vagy van saját negatív tapasztalatod is?Csak azért kérdezem,mert mikor én szültem,én is rettegtem a kórháztól és hogy milyen rossz lesz,sok negatív véleményt olvastam én is.Aztán egy pozitív csalódás volt végül az egész ott lét.Szerintem inkább azok adnak hangot gyakrabban a véleményüknek,akik negatív dolgokat tapasztalnak,azért van abból több.
Szerintem a férjedet kötelesek beengedni a szülőszobára,mert a szülő nőnek joga van egy általa választott kísérőhöz.Én a Covid kitörésekor szültem 2020-ban és beengedték a férjemet.Aztán lehet,hogy kórháza válogatja.Pedig itt Szombathelyen elég szigorúak,el vannak zárva a babák is,csak az anyuka és a személyzet fér hozzájuk.
Meg az sem mindegy,főleg hogy veszélyeztetett terhes vagy,hogy melyik kórház van a legközelebb.
Egy kísérőhöz jogod van, tökmindegy melyik állami kórházba mész szülni.
A negatív tapasztalatokkal kapcsolatban tényleg igaza van a 8-asnak. A pozitív vélemények ritkábban terjednek, nincs hírértékük.
Vagy kérsz befogadói nyilatkozatot az adott kórháztól, vagy beindult szüléssel besétálsz. Utóbbival az a baj, hogy ha nem szülsz gyorsan várhatóan, akkor simán benne van, hogy elküldenek a területileg illetékes intézményedbe.
Van barátnőm, aki budapesti lakcímmel. Nyíregyházán szült. A szüleinél voltak, amikor beindult a szülés (tudatosan, ott akart szülni). Nyilván onnan nem küldik haza Budapestre, ő meg simán előadta, hogy vendégségben voltak, így alakult. Egyébként a kutyát nem érdekelte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!